TV BITS

H Σκορδά ενοχλήθηκε με την στάση του "Ντάνου" σε ερώτηση ρεπόρτερ

Η ρεπόρτερ της εκπομπής Πρωινό Μας, Ελένη Μουστάκη, συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο αυτοκίνητό του και ο τρόπος που αυτός απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις της, ενόχλησε πολύ τη Φαίη Σκορδά.

Ο γνωστός "Ντάνος" που έγινε διάσημος μέσω του Survivor, είναι γνωστό πως διατηρεί δεσμό με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος φάνηκε να ενοχλείται.

«Θέλεις να σε ρωτήσω για την προσωπική σου ζωή; Με ποιον κοιμάσαι;», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελένη Μουστάκη, παίρνοντάς της το μικρόφωνο.

Η Φαίη Σκορδά, η οποία παρακολουθούσε έκπληκτη το βίντεο, είπε στη συνέχεια ενοχλημένη: «Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα reality παιχνίδι. Όταν μπαίνει σε ένα reality αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο».

«Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις…», είπε η Φαίη Σκορδά και διέκοψαν για το διαφημιστικό διάλειμμα.

 

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!