TV BITS

Survivor: Ο Μαρτίκας χθες πέταξε πολλές... σπόντες στους Τάκη και Ηλία

Ο Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/3 να είναι υποψήφιος για αποχώρηση και τον είδαμε να κοντράρεται άγρια με τον συμπαίκτη του Ηλία Γκότση και ο Σπύρος Μαρτίκας, που είχε εντοπίσει αυτή την εν δυνάμει ένταση, είχε φροντίσει να βάλει τις... φυτιλιές του, πριν καν ξεκινήσει το συμβούλιο.

Ο φαρμακοποιός, που όλοι του χρεώνουν πως παίζει... στρατηγικά, ήδη από την αρχή του χθεσινού επεισοδίου είχε βάλει στο στόχαστρό του τον Τάκη, σχολιάζοντας το γεγονός πως ο ίδιος δείχνει να έχει... αισθήματα για την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία οριακά απέφυγε να είναι υποψήφια για αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα (βγήκε η Νικολέτα Μαυρίδη).

«Δεν θα εξυπηρετήσω εγώ το φλερτ του Τάκη. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. Δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια. Δεν θα στην πειράξει κανείς. Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην βγει υποψήφια κι αποχωρήσει. Γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει μαζί της το φλερτ. Δεν θα στην πειράξει κανείς την Ελευθερία» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και στην πορεία είπε: «Θα μπορείς βέβαια να την διεκδικήσεις κι εκτός παιχνιδιού, όχι στο παιχνίδι. Υπάρχει κι η έξω ζωή, που είναι όλη δική σου. Εύχομαι να καταφέρεις και την Ελευθερία, που ποθείς τόσο πολύ. Για αυτό Τάκη μου μην προτρέχεις να κατηγορήσεις τους Κόκκινους μην ψηφίσουν Ελευθερία γιατί έχεις τους δικούς σου προσωπικούς λόγους απέναντί της. Μην εμπλέκεις την ομάδα μας με τα προσωπικά σου συμφέροντα και κυρίως τα ερωτικά συμφέροντα που επιδιώκεις» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Τάκη Καραγκούνια.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Στο χθεσινό δεύτερο αγώνα ασυλίας, ο Σπύρος κέρδισε πόντους με αντίπαλο τον Τάκη και γενικά οι Διάσημοι πήραν τη νίκη με σκορ 10 - 7 με τον Μαρτίκα να κρατά το τοτέμ ασυλίας και να βάζει... φυτιλιές στους Ηλία Γκότση και Τάκη Καραγκούνια για τα ματσαρίσματα.

Οι φυτιλιές του μάλλον έπιασαν τόπο, αφού οι δυο Μαχητές κοντραρίστηκαν άγρια και στην καλύβα των Μπλε και στο συμβούλιο.


Ο δε Μαρτίκας έκανε και άλλες δηλώσεις στην κάμερα του Survivor για τον Τάκη  και τον Ηλία, συνεχίζοντας τις... σπόντες 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!