TV BITS

Survivor: Ο Τάκης βγήκε στον... τάκο και έγινε χαμός με τον Γκότση

Μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας, στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και την ανάδειξη της Νικολέτας Μαυρίδη ως την πρώτη υποψήφια για αποχώρηση της εβδομάδας, οι Διάσημοι κατάφεραν χθες να πάρουν τη νίκη και έστειλαν στην κάλπη τους Μαχητές, σε ένα συμβούλιο, όπου η ένταση χτύπησε κόκκινο!

Οι εντάσεις είχαν ξεκινήσει ήδη από τον αγώνα, όπου τη νίκη πήρε για την Κόκκινη ομάδα, ο Σάκης Κατσούλης, με σκορ 10 - 7 και τελικό αντίπαλο τον Τάκη Καραγκούνια.


Στον πάγκο των μπλε είδαμε να ξεσπά μεγάλη ένταση ανάμεσα στους Τάκη και Ηλία για τα ματσαρίσματα στον αγώνα.


Και αυτή η κόντρα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του νησιού, όπου η κάλπη των Μπλε έβγαλε ως δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια.


Η κόντρα του Τάκη με τον Ηλία κυριάρχησε στο συμβούλιο.

«Θέλω να πω μια ατάκα που μου αρέσει εδώ. Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να σε σώσει, πρέπει να είναι ανοικτό, αλλά ο Τάκης δεν θέλει να ανοίξει το μυαλό του. Είναι απόλυτος κι όταν ένας άνθρωπος είναι, σίγουρα δεν έχεις να πεις πολλά. Κάθε φορά που πάμε να συζητήσουμε, θα σε βγάλει ότι είσαι 100% λάθος. Προετοιμάζει την ατάκα του κι αυτά που θέλει να πει πάνω από τα λόγια σου. Οι περισσότεροι έχουν έρθει σε διένεξη και δεν βγάζουν άκρη… Δεν γίνεται να διαλέγεις ματσάρισμα, αν δεν δεις τον στίβο μάχης» είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης στο Survivor.

Λίγο παρακάτω, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέβασε τους τόνους στο Survivor εναντίον του Ηλία Γκότση: «Όταν είσαι καλός παίκτης στο All Star Survivor, θα παίξεις με όλους τους παίκτες. Εγώ δεν έχω δει τον Γκότση, ο οποίος γελά ειρωνικά με αυτό που είπα, να πάει να πάρει τον Σάκη ή τον Πρίαμο. Έχασε από τον Πρίαμο, τον Σάκη και τον Μπάρτζη κι οι τρεις ήττες πειράζουν Άσε το. Μην πας να κάνεις τώρα εντυπώσεις. Ακούς τι σου λέω; Όταν τσούζει η αλήθεια Γκότση, περνάς σε άλλο επίπεδο. Τον τσούζουν οι αλήθειες μου».

 

Ο δε Τάκης, όταν πήρε ξανά το λόγο ως υποψήφιος για αποχώρηση έκανε λόγο για "δειλία".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!