TV BITS

ΣτΟργή: Σήμερα Σάββατο 18/3 δείτε το νέο επεισόδιο

Τα παιδικά μας χρόνια είναι η αφετηρία μας και μερικές φορές γίνεται επώδυνο όταν επιστρέφουμε σε αναμνήσεις που μας πλήγωσαν βαθιά. Το να μοιραζόμαστε όμως αυτές τις αναμνήσεις με κάποιον που μας καταλαβαίνει, είναι η καλύτερη θεραπεία. Αυτό κάνουν οι ασθενείς της Γιατρού (Μαρία Ναυπλιώτου) στο νέο επεισόδιο της «στΟργής», το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 0:40 στο ΣΙΓΜΑ.

Η Αγνή (Σοφία Πριόβολου) ήταν ένα συναισθηματικά παραμελημένο παιδί, που είχε τα πάντα αλλά δεν ήταν ευτυχισμένο. Άφησε τους φόβους της να την οδηγήσουν στη ζωή και στο τέλος, να την παραλύσουν. «Ήρθε η ώρα να αγαπήσει τον εαυτό της για να μπορέσει να αγαπηθεί».

 

Ο Χρήστος (Γιωργής Τσουρής) διηγείται το παρελθόν του· τα φτωχά παιδικά του χρόνια, τους αυστηρούς γονείς του, τη σκληρή αντιμετώπιση των πλούσιων γειτόνων του και τη δύσκολη προσπάθεια να ανέβει κοινωνικά και οικονομικά. Στο πρόσωπο της Αγνής βρήκε την ευκαιρία για να «εκδικηθεί γι’ αυτό το επώδυνο παρελθόν».

 

Η Καίτη (Νεφέλη Κουρή) είναι σε ένα σκοτεινό τούνελ και δεν μπορεί να βγει. Ανακαλεί στη μνήμη της τον πατριό της και την κακοποίηση που δέχτηκε από αυτόν, αλλά και τη μητέρα της που δεν την πίστεψε και την έδιωξε από το σπίτι, επιλέγοντας τον άντρα της και όχι την ίδια της την κόρη. Η Καίτη «δεν μπορεί να αγαπήσει τον εαυτό της, γιατί δεν αγαπήθηκε ποτέ από τη μητέρα της».

 

Επεισόδιο 21 - «Η αλήθεια πληγώνει»

Στο γραφείο της Γιατρού, η Αγνή μαθαίνει να αγαπά ξανά τον εαυτό της για να πάρει πίσω τη ζωή της. Η τυχαία συνάντησή της με τον Ορέστη την αναστατώνει, αλλά την κάνει να συνειδητοποιήσει πολλά. Στο μεταξύ, ο άντρας της, ο Χρήστος, νιώθει την ανάγκη να μιλήσει ο ίδιος με τη Γιατρό. Η Καίτη ξαναζεί τις αναμνήσεις που την πλήγωσαν βαθιά, όταν αποφασίζει ως μικρό παιδάκι να μιλήσει στη μητέρα της για την κακοποίηση που δέχεται από τον πατριό της. Εκείνη όχι μόνο δεν την πιστεύει, αλλά την διώχνει από το σπίτι.

 

 

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός), Νεφέλη Κουρή (Καίτη), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργής Τσουρής (Χρήστος), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ)

Στο ρόλο του Απόστολου, ο Νίκος Καραθάνος

Συμμετέχουν: Νικόλ Νικόλι, Γιώργος Φλωράτος, Γεωργία Μαυρογιώργη, Λεωνίδας Αλατσάκης, Γιάννης Χαρμπάτσης, Παναγιώτα Χαϊδεμένου, Άγγελος Ανδριόπουλος, Σμαράγδα Βραζίου, Διαμαντής Καραναστάσης, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία Αεράκη, Ρένα Οικονομίδου, Παναγιώτα Μεϊμέτη

 

 

«στΟργή»

Σάββατο 18 Μαρτίου στις 0:40 στο ΣΙΓΜΑ

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!