TV BITS

My Style Rocks: «Είχα νευρική ανορεξία, έφτασα 42 κιλά...»

Σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων προχώρησε η Σελένη Φωτιάδη στην πασαρέλα του My Style Rocks, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν και το Gala του ριάλιτι μόδας ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

Η διαγωνιζόμενη, λοιπόν, μοιράστηκε με την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό την δική της μάχη που έδωσε και δίνει με τα κιλά της.

Ειδικότερα, η παίκτρια του My Style Rocks εξομολογήθηκε πως «έχω κάποια κρατήματα εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος. Αυτά ξεκινάνε από κάτι παλιότερο που έχω περάσει με το σώμα μου. Δεν το αγαπούσα παλαιότερα το σώμα μου, είχα νευρική ανορεξία όταν ήμουν 16 χρονών. Έφτασα 42 κιλά και έχω παλέψει πάρα πολύ για να καταφέρω να αγαπήσω τον εαυτό μου και να είμαι εδώ μπροστά σας και να κάνουμε όλα αυτά τα όμορφα».

«Αγαπώ όλα τα κορίτσια και να το ξέρετε, σας θαυμάζω όλες! Δεν θέλω καμία να λέει ούτε για body shaming ούτε τίποτα γιατί αυτή είναι μία διαρκής μάχη για όλους τους ανθρώπους. Μια μάχη για να αποδεχθούν τον εαυτό τους» πρόσθεσε, συγκινημένη, η Σελένη Φωτιάδη στο Gala του My Style Rocks  το απόγευμα της Πέμπτης .

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Σελένη χθες κατάφερε να πάρει το πρώτο της 5αρι από την επιτροπή

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!