TV BITS

Πρωινό Μας: Η Ευρυδίκη αποκάλυψε γιατί είπε το όνομα της Σοφιάνας

Καλεσμένη στο πλατό του «Πρωινού μας» βρέθηκε την Πέμπτη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία σχολίασε τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο «Survivor All Star».

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να απαντήσει και για τον λόγο που αποκάλυψε στην κάμερα της παραγωγής ότι η Σοφιάνα Αβραμάκη είχε συνευρεθεί με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Από τη στιγμή που εκτίθεσαι θα λάβεις και μίσος και αγάπη. Είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω. Πηγαίνοντας σε ένα ριάλιτι ξέρεις μετά τι θα αντιμετωπίσεις. Δεν κατηγορώ τον κόσμο αν με χαρακτήρισε τοξική.

Ίσως η συμπεριφορά μου κάποιες στιγμές να ήταν τοξική. Βρισκόμουν συνεχώς σε άμυνα, γιατί από την πρώτη στιγμή δεχόμασταν επίθεση όταν μπήκανε οι τρεις νέες παίκτριες.

Όσον αφορά αυτό που λες τώρα, η κατάσταση έγινε ως εξής. Ήμουν στην καλύβα και ήταν ο Μάριος ξαπλωμένος. Και έρχεται η Ελευθερία και του λέει “έχεις κάνει αυτό με εκείνη” κλπ. Και λέει αυτός “ναι, έχω κάνει”. Η Ελευθερία είπε το όνομα. Έλεγε ονόματα και ο Μάριος είπε “ναι”. Εγώ ήμουν δίπλα.

Μετά από δυο λεπτά ήρθε η ρεπόρτερ. Οπότε σε αυτό το ριάλιτι όταν πας στο κιου δεν λες μόνο σου ό,τι θες. Σε ρωτάνε και απαντάς. Και μου λένε πες μας τι έγινε με την Ελευθερίου και τον Μάριο. Και λέω “δε μπορώ να αναφέρω το όνομα μιας κοπέλας που δεν είναι εδώ πέρα”. Και μου λένε ότι αναφέρθηκε και θα παιχτεί. Ή θα μπει μπιμπ ή να μην παιχτεί καθόλου. Και τελικά παίχτηκε με μπιμπ το όνομα από μένα και δεν παίχτηκε καθόλου η συζήτηση τους. Σαν δηλαδή να προστατεύουν τον Μάριο με κάποιον τρόπο» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!