TV BITS

Survivor: Οι Μπλε κέρδισαν ξανά το έπαθλο επικοινωνίας

Μολονότι οι Μαχητές ηττήθηκαν αυτή την εβδομάδα και στους τρεις αγώνες ασυλίες με αποτέλεσμα πέντε συνολικά παίκτες της ομάδας να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση, κατάφεραν το βράδυ της Τετάρτη να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα οι Μαχητές επικράτησαν στο χθεσινό αγώνα με σκορ 10 - 8 και έτσι είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν e mails από οικείους τους και είδαμε δυνατές στιγμές συγκίνησης.

Όλα τα μέλη της ομάδας του Survivor All Star δεν έκρυψαν την συγκίνηση τους ενώ ειδικά ο Γιωρίκας Πιλίδης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση διαβάζοντας τα μηνύματα τόσο της μητέρας του όσο και της αδελφής του.

«Αγόρι μου, κάθε βράδυ περιμένω την ώρα για να σε δω. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μητέρα σου. Είσαι αγωνιστής όπως έχεις μάθει να είσαι και στη ζωή. Σε αγαπώ και είμαι πάντα δίπλα σου στήριγμα» διάβασε, αρχικά, ο νεαρός παίκτης των μπλε ξεσπώντας σε κλάματα με αναφιλητά στο Survivor All Star της Τετάρτης. «Η μητέρα μου έχει πάρει τον ρόλο και του πατέρα μου από όταν ήμουν πολύ μικρός οπότε είναι…»

«Μου λείπεις άπειρα, δεν περνάει λεπτό που να μην σε σκέφτομαι. Σ’ αγαπώ! Να προσέχεις ήρωα μου» τόνισε, στη συνέχεια, η αδελφή του αθλητή και παίκτη των Μαχητών στο Survivor All Star. «Η αδελφή μου πεθαίνει για μένα αλλά εγώ, βέβαια, δεν της το δείχνω τόσο».

Δείτε εδώ όσα έγιναν στο έπαθλο επικοινωνίας 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!