TV BITS

Survivor: Ο Ασημακόπουλος βγήκε ξανά στον... τάκο και είχε έκρηξη οργής!

To Survivor All Star επέστρεψε στη μικρή οθόνη το βράδυ της Κυριακής 12/3 με τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, όπου είδαμε τους Μαχητές να χάνουν, αλλά αυτά που ακολούθησαν στο συμβούλιο του νησιού ήταν άνευ προηγουμένου!

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και κρίθηκε στον πόντο με τους Μπλε να χάνουν με σκορ 10 - 9 με τους Εύη, Νικόλα και Γιωρίκα να αγωνίζονται με αντίπαλους τους Νίκο, Αφροδίτη και Σταυρούλα .


Στο συμβούλιο που ακολούθησε οι Μπλε έβγαλαν και πάλι στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος δεν άντεξε που βρέθηκε ξανά υποψήφιος για αποχώρηση και ξέσπασε.

Μόλις ο Γιώργος Λιανός διάβασε τις ψήφους και όρισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρησε από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα, εκείνος εξερράγη δίχως να μπορεί να αντιληφθεί τον λόγο της υποψηφιότητας και φώναξε σε έντονο ύφος τα εξής. «Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος προσπάθησε να αποχωρήσει εν εξάλλω από το συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να αντιληφθεί πως θα μπορούσε ενδεχομένως να τον ηρεμήσει. «Γιώργο, ηρέμησε σε παρακαλώ! Ηρέμησε σε παρακαλώ! Τέτοιες αποφάσεις χρειάζονται χρόνο».

«Είμαι καλύτερα, απλά είμαι λίγο πιεσμένος. Δεν υπάρχει καθόλου στήριξη από την ομάδα και νιώθω τελείως μονάδα» πρόδωσε, λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επιστρέφοντας στο συμβούλιο του νησιού. «Αρκετοί συμπαίκτες μου τώρα μου είπαν να το ξανασκεφτώ και εννοείται ότι και γω δεν θέλω να τους κάνω την χάρη. Θέλω να περιμένω ποια θα είναι η απόφαση του κοινού και, αν το κοινό θέλει να με βγάλει, θα φύγω με το κεφάλι ψηλά».

Δείτε εδώ τί έγινε στο χθεσινό συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!