TV BITS

Πρωινό Μας: Η Ευρυδίκη ξέσπασε κατά του Μαρτίκα - «Είναι αδίστακτος»!

Τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά και η ίδια δεν μάσησε τα λόγια της, μιλώντας για "ανθρωποφαγία" και εκτοξεύοντας κατηγορίες κατά του Σπύρου Μαρτίκα.

Να σημειωθεί πως καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής ήταν και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Χριστίνα Κεφαλά που είπε πως έχει γνωρίσει τον Μαρτίκα και πως είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, αλλά δεν ξέρει να κεφράζεται σωστά και πρόσθεσε πως ξέρει πως η Ευρυδίκη δεν τον πολυσυμπαθεί, μολονότι είναι ο σύντροφος της φίλης της Βρισηίδας.


Η ίδια η Ευρυδίκη ακούστηκε να λέει για τον φαρμακοποιό: «Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα. Με την Βρισηίδα κάνουμε παρέα. Αυτά που έγιναν μέσα στο παιχνίδι πλήγωσαν κι εμένα κι όλα τα παιδιά. Όλοι ξέρουν τι είναι. Δεν μπορώ σαν Ευρυδίκη στα χρόνια που έχω φτάσει και με αυτά που έχω περάσει, να αφήσω κάποιον να με μεταχειρίζεται σαν μία μαριονέτα και να μην μιλώ, επειδή έτυχε στην ζωή η Βρισηίδα να είναι φίλη μου.» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Βρισηίδα τι να στηρίξω τον αγαπημένο σου; Που βγήκε κι είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Στο δικαστήριο -γιατί έχει φύγει μήνυση, έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο κατά του- τι ήθελες Βρισηίδα μου, όταν ένας άνθρωπος λέει κλέφτρα μια γυναίκα; Όχι, με ξέρεις πολύ καλά δεν θα το έκανα ποτέ και θα ήμουν κατά του. Ο κύριος που αλλάζει συμπεριφορά κάθε λεπτό. Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με τέτοια συμπεριφορά ανδρός με γεια της και χαρά της, να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Αυτά που σου έκανε, όπως λες ο Άρης Σοϊλέδης Βρισηίδα μου, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας έκανε ο Σπύρος. Και λίγα λέω. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω κάτι στην Βρισηίδα» συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε εδώ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!