TV BITS

Survivor: Αποχώρησε η Παπαδοπούλου αλλά... φρίκαρε ο Ασημακόπουλος

Το συμβούλιο αποχώρησης της εβδομάδας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στο Survivor All Star, με 4 παίκτες να είναι υποψήφιοι.

Αυτή την εβδομάδα οι Κόκκινοι ηττήθηκαν σε δύο αγώνες ασυλίας και έβγαλαν στον τάκο τους Σπύρο Μαρτίκα, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ελυθερία Ελευθερίου, ενώ οι Μπλε είχαν μόνο ένα υποψήφιο για αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που δεν έχει κρύψει πως αισθάνεται "ξένο σώμα" στην ομάδα του.


Και οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση πήραν το λόγο στο χθεσινό συμβούλιο πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει ποιος ή ποια τελικά θα αποχωρήσει.


Τελικά ανακοινώθηκε πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα πρέπει να πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

«Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά και θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Σίγουρα η κόκκινη ομάδα θα δυναμώσει με την αποχώρηση μου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Παράλληλα, όμως, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την στήριξη που δεν νιώθει να έχει από την ομάδα του. «Ευχαριστώ παιδιά, την επόμενη εβδομάδα πάλι! Ρε φίλε, είμαι στεναχωρημένος! Τι να κάνω… Δηλαδή κακό είναι που βλέπω ότι η ομάδα μου δεν με στηρίζει; Δεν μου είπε κανείς «καλή επιτυχία» όταν μπήκα μέσα στο συμβούλιο. Μόνο ένα δυο άτομα. Αλήθεια, αν είναι έτσι να φύγω ρε φίλε γιατί το βλέπω ρε παιδιά ότι δεν με γουστάρετε» πρόδωσε, με μάτια δακρυσμένα, ο παίκτης των Μαχητών με όλη την ομάδα να τον πλησιάζει για να τον αγκαλιάσει».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!