TV BITS

Survivor: Ο Μαρτίκας έδωσε "στεγνά" την Ελευθερίου που κρυφάκουγε

Συνεχίζει να μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στους Σπύρο Μαρτίκα και Ελευθερία Ελευθερίου, μετά τον καβγά που είχαν σε πρόσφατο συμβούλιο.

Θυμίζουμε πως στο τελευταίο συμβούλιο πριν αναδειχτεί ως τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση (μαζί με τους Μαρτίκα, Ελευθερίου, Παπαδοπούλου) ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την Μπλε ομάδα, οι τόνοι ανάμεσα στους Μαρτίκα - Ελευθερίου είχαν ανέβει πολύ.


Ωστόσο η Ελευθερίου ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους, μετά το συμβούλιο στην καλύβα των Κόκκινων.
 

Η 33χρονη Κύπρια παίκτρια της κόκκινης ομάδας μετά τα όσα ειπώθηκαν και στο συμβούλιο της Τρίτης ξέσπασε σε κλάματα κατά την επιστροφή της στην καλύβα τονίζοντας ότι ζει το θέατρο του παραλόγου. «Με πνιγεί το γεγονός ότι είμαστε στο συμβούλιο το βράδυ και βγαίνει ο Μαρτίκας και λέει για ηθική και λύτρωση και να κάθομαι δίπλα του και να λέω "ο καραγκιόζης" αντί να ζητήσει συγγνώμη βγαίνει και εκλιπαρεί τον κόσμο για λύτρωση, να βγω έξω και να μου στοιχίσει στη δουλεία μου αυτό το πράγμα», έλεγε έξαλλη η τραγουδίστρια με την Ευρυδίκη Παπαδοπουλου να την παρηγορεί και να αποκαλεί τον φαρμακοποιό «θεατρίνο» και «κάκιστο διπλωμάτη».

Αυτή η στάση της Ελευθερίας, προκάλεσε πολλά σχόλια με την Ελένη Χαμπέρη, να αναφέρει πως η Κύπρια τραγουδίστρια, δεν ξέσπασε στο συμβούλιο, αλλά μετά από αυτό, επειδή περίμενε να βγει υποψήφια η Τζο Μαριδάκη και πως τώρα φοβάται τον Ασημακόπουλο!

Και σαν να μην έφτασαν όλα αυτά την επόμενη ημέρα το πρωί η Ελευθερία φρόντισε να χειροτερέψει τη θέση της όταν... συνελήφθη να κρυφακούει τις προσωπικές συνεντεύξεις που δίνουν οι παίκτες και μάλιστα έγινε αντιληπτή στη... βάρδια του Μαρτίκα. Ο 45χρονος φαρμακοποιός εκείνη την ώρα μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης αναφερόταν στην τραγουδίστρια σε έντονο ύφος αναρωτώμενος: «Γιατί τρελάθηκες Ελευθερία μου; Γιατί μετά το συμβούλιο άρχισες να με βρίζεις τόσο χυδαία που δεν το πίστευε κανένας μας; Συζητήθηκε πάρα πολύ άσχημα από την ομάδα μας. Να με βρίζεις χυδαία, γιατί; Γιατί δεν μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου; Γιατί δεν μπορείς να αντέξεις το κακό που έκανες στην ομάδα μας και εξαιτίας σου έφυγε ένα φαβορί που λέγεται Στάθης; Τι δεν αντέχεις από όλα αυτά; Το ξεμπρόστιασμα σου;».

Ξαφνικά ένας ήχος σταμάτησε τις δηλώσεις του με την Ελευθερίου να εμφανίζεται πίσω από ένα θάμνο και τη δημοσιογράφο που έπαιρνε συνέντευξη από τον Μαρτίκα να της λέει: "Ελευθερία τι είναι αυτά τα πράγματα; Τι νομίζεις ότι κάνεις εκεί;" με την παίκτρια της κόκκινης ομάδας να δικαιολογείται πώς εκεί κοιμόταν και πώς άκουσε μόνο ότι είπε ο Σπύρος και πως δεν έχει κάνει κάτι επίτηδες.

Ο Μαρτίκας δεν το άφησε να πέσει κάτω... όπλισε κατευθείαν εκτοξεύοντας νέα «πυρά» στην συμπαίκτρια του. «Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα. Είναι εδώ στημένη από τις 7 το πρωί και έχει ακούσει όλα όσα λέμε όλοι μας. Το έκλεψε και αυτό. Γιατί έχει οικειοποιηθεί να λειτουργεί καθημερινά και η μόνη της σκέψη να είναι η κλοπή και η ανήθικη στάση της που σκέφτεται πονηρά για τους πάντες.»

Ο Μαρτίκας ανέφερε τα πάντα και πριν ξεκινήσει ο χθεσινός αγώνας επικοινωνίας ενημερώνοντας όλους τους παίκτες για το τί συνέβη.

«Η Ελευθερία άκουσε όλες τις προσωπικές μας συνεντεύξεις... έσχατη παραβίαση των κανόνων» είπε

Η Ελευθερία από την άλλη ισχυρίζεται πως δεν άκουσε τι είπαν στις κάμερες οι άλλοι παίκτες: « άμα ήθελα να ακούσω τις συνετεύξεις των συμπαικτών μου δεν θα με είχε πάρει κανείς χαμπάρι» δήλωσε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!