TV BITS

Survivor: Χαμός έγινε στους Μπλε με τους Παναγιώτη - Μπόγδανο - Γκόρτση

Μπορεί οι Μαχητές μετά την προσθήκη νέων παικτών στην ομάδα τους να έχουν βελτιωθεί αγωνιστικά, αλλά ειδικά η άφιξη του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στην ομάδα, έχει σταθεί η αφορμή να ξεσπούν μεγάλοι καβγάδες, με τον Παναγιώτη να συναγωνίζεται πλέον σε εντάσεις και ξεσπάσματα ακόμα και τον Τάκη Καραγκούνια!

Και μπορεί χθες οι Μαχητές να κέρδισαν και το έπαθλο επικοινωνίας αλλά δεν έλειψαν οι καβγάδες!
 

Μάλιστα πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης, ο Ηλίας Γκότσης έριξε μια... βόμβα κατά του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξεκίνησε από το χθεσινό αγώνισμα, συνεχίστηκε στο χθεσινό συμβούλιο και θα ήθελα να το συνεχίσουμε όπως έχω πει και με 3, 4 παιδιά σε μια συζήτηση που είχαμε το πρωί. Όχι για να δημιουργήσω περαιτέρω ένταση, απλά μπας και βγάλουμε μια άκρη. Θέλω να προσθέσω κι άλλα πράγματα επί του θέματος, απλά επιλέγω να το κάνω μετά το αγώνισμα για να μην δημιουργηθεί ένταση και να μη χαλάσουμε την ενέργεια με την οποία ερχόμαστε».

«Προσωπικά δεν έχω να συζητήσω κάτι. Για ότι έγινε εκείνη την ημέρα, ασχοληθήκαμε εκείνη την ημέρα και το αφήνω πίσω» τόνισε, με τη σειρά του, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. «Κακίες δεν κρατάω, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Απλά στο συμβούλιο δεν πήρα κάποιες απαντήσεις σε τίποτα γιατί, με το που πήρε τον λόγο ο Ηλίας, άρχισε να λέει για τον Μπάρτζη».

Π.Κ.: Είναι αλήθεια ή όχι ότι σε έπιασα με τον Μπάρτζη στο δάσος; Και με τον Στάθη Σχίζα πριν φύγει.

Με τον Στάθη, ναι, έχω βρεθεί την πρώτη μέρα που ήρθα γιατί είναι φίλος μου και με ρώτησε για την κοπέλα του. Καμία όμως πληροφορία δεν έφερα μέσα στο παιχνίδι, φιλαράκο.

Π.Κ.: Στα παιδιά εδώ πέρα υπάρχουν και άλλοι που το ξέρουν, δεν θα δώσω όμως κανένα όνομα για να εκθέσω κανέναν, όποιος θέλει βγαίνει και το λέει, αν φεύγεις από την καλύβα και συναντιέσαι παράνομα με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Επειδή είχε συμβεί ξανά στο παρελθόν με την Μαριαλένα, αυτό που είχαμε πει είναι ότι καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε πως είναι ζευγάρι και προφανώς έχουν να πουν πράγματα. Εσύ με τον Νίκο Μπάρτζη τι έχετε να πείτε στο δάσος;» αναρωτήθηκε ο Ηλίας Γκότσης για να πάρει αμέσως τον λόγο, από τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο Νίκος Μπάρτζης από την κόκκινη ομάδα του Survivor All Star τονίζοντας πως «λογικά προσπαθούν τώρα να χτυπήσουν τον Παναγιώτη αλλά για ποιο λόγο; Εγώ τον Παναγιώτη δεν τον ξέρω καν. Τι δουλειά να έχω εγώ να συναντηθώ με τον Παναγιώτη;».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Παρά τη νίκη της μπλε ομάδας απέναντι στην κόκκινη στο αγώνισμα επικοινωνίας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έκανε έξω φρενών τους συμπαίκτες του στην καλύβα.

Ειδικότερα, ο παίκτης των Μαχητών άρχισε να δηλώσεις προς την υπόλοιπη του ομάδα πως «θέλω να ξεκαθαρίσω πως μέχρι σήμερα δεν έχω φέρει καμία ένταση πέρα από κάτι αγωνιστικό. Και όχι επειδή χάνω, αλλά επειδή έχω δει ένα δυο πράγματα. Είναι η άποψη μου και την λέω αγωνιστικά. Εξωαγωνιστικά όμως δεν με ενδιαφέρει κανένας τι κάνει».

Παίζετε ύπουλα! Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα γιατί παίζετε ύπουλα» φώναξε, στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης απευθυνόμενος στον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο. «Δεν σταματάει, δουλεύει με κέρμα! Δεν σταματάει» αναφώνησε, απεγνωσμένος, ο νικητής του Survivor 2018.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εναρμονιστεί με την ομάδα, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει τίποτα πίσω του και θα βρίσκει κάθε φορά την παραμικρή αφορμή για να κάνει ριάλιτι» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Ηλίας Μπόγδανος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Όταν δε ο Ηλίας Γκότσης πρότεινε στην καλή του φίλη, Εύη Σαλταφερίδου να τον ηρεμήσει… εκείνος έγινε έξαλλος και αποχώρησε από κοντά του! «Γιατί τι είμαι σκυλί για να με ηρεμήσει; Τι μου μιλάτε έτσι; Με ειρωνεύεσαι, με λες κομπλεξικό και μου μιλάς λες και είμαι σκυλί».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!