TV BITS

Survivor: Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στους Μαρτίκα και Ελευθερίου

Μπορεί οι Διάσημοι να κατάφεραν χθες να κερδίσουν στον τρίτο αγώνα ασυλίας, αλλά έχουν ήδη βγάλει στον τάκο τρεις παίκτες (Σπύρο, Ελευθερία και Ευρυδίκη) και ο φαρμακοποιός και η Κύπρια τραγουδίστρια δεν λένε να σταματήσουν να ανταλλάσσουν πολύ βαριές κουβέντες και να εξαπολύουν βέλη.

Ο Μαρτίκας μίλησε χθες και δεν έκρυψε το πόσο έχει ενοχληθεί που βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση και έστρεψε ξανά τα πυρά του κατά της Ελευθερίας: «Δύο ψήφοι ήταν αρκετοί για να με βγάλουν υποψήφιο και να με φέρουν αντιμέτωπο με το ψέμα και την υποκρισία, με ό,τι πιο ανήθικο έχω ζήσει δύο χρόνια τώρα στο Survivor. Η Ελευθερία δήλωσε ότι μεγαλοποιούνται τα πράγματα εδώ μέσα και η ομάδα ζει την απόλυτη καταστροφή. Ένας φίλος, ένα φαβορί για το φετινό Survivor, ένας φοβερός άνθρωπος δεν άντεξε στο ψέμα της κι αποχώρησε και γυρνά με θράσος, ειρωνεία και γέλιο να μας ότι τα πράγματα μεγαλοποιούνται.

Αν δεν καθαρίσει σύντομα η ομάδα, εύχομαι να αποχωρήσω εγώ που δεν αντέχω, όπως δεν άντεξε κι ο Στάθης, Ο κόσμος θα κρίνει κι είτε θα με λυτρώσει από αυτήν την ανήθικη, ανθρωποφάγο κι απάνθρωπη στάση ορισμένων ή θα με αφήσει να παλεύω ενάντια αυτών» είπε ο Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor All Star.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

Όμως και η Ελευθερία πολλές φορές στο χθσινό επεισόδιο μιλούσε με τα χειρότερα λόγια για τον Μαρτίκα.

Η ίδια ξεκίνησε να κατηγορεί τον Μαρτίκα ήδη από την καλύβα το βράδυ μετά το δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας.

Αργότερα δε, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε τον Μαρτίκα: «ψεύτη, απαράδεκτο, αδίστακτο, δειλό, ανακατώστρα».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!