TV BITS

Survivor: Χαμός έγινε με τους Στέλιο - Μάριο και Νίκο στα μαχαίρια

Ητελευταία ψηφοφορία των Κόκκινων συνέχισε να απασχολεί τους παίκτες των δύο ομάδων και στο επεισόδιο της Παρασκευής 3 Μαρτίου του Survivor All Star. Ειδικά στο εσωτερικό της κόκκινης ομάδας φαίνεται να δημιουργείται ένα βαθύ ρήγμα, που ουσιαστικά την έχει χωρίσει στα δύο.

Κάτι που έγινε φανερό πριν καν ξημερώσει. Τα «πηγαδάκια« δημιουργήθηκαν με τους μεν να κατηγορούν τους δε για στρατηγική, ενώ στο επίκεντρο του σχολιασμού βρέθηκε ο Στάθης Σχίζας. Μιλώντας με τον Νίκο Μπάρτζη, ο νικητής του τελευταίου Survivor τα έβαλε με την αντίπαλη «κλίκα»: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν κάνουν πίσω για το καλό της ομάδας τους. Και κάνουν πίσω για να χει γκόμενα ο Πρίαμος».


Με τους λογαριασμούς ανοικτούς, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο αγώνισμα επικοινωνίας. Ήδη από τις πρώτες κουβέντες έγινε φανερό πως για την κόκκινη ομάδα ο στίβος μάχης θα ερχόταν σε δεύτερη μοίρα, αφού τα «μαχαίρια» βγήκαν από τις θήκες τους. Σε έναν τεράστιο καβγά, ο Νίκος Μπάρτζης τοποθετήθηκε σχετικά με την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη και δεν άργησε να στρέψει τα βέλη του κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για το έπαθλο επικοινωνίας το οποίο οι Μπλε δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν. Έστω και ένα μήνα μετά, κατάφεραν να «σπάσουν το ρόδι» και να επικρατήσουν των αντιπάλων τους, εκμεταλλευόμενοι και το όλο κλίμα που είχε δημιουργηθεί.


Ηττημένοι οι Κόκκινοι, ασχολήθηκαν περισσότερο με τα εσωτερικά τους, παρά με το αποτέλεσμα του αγωνίσματος. Η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Στάθης Σχίζας πείραξε πολύ τον Στέλιο Χανταμπάκη, ιδιαίτερα οι αναφορές που έγιναν στο Survivor του 2017. Φορτισμένοι από τα γεγονότα, Στέλιος και Σάκης Κατσούλης «λύγισαν», με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να τάσσεται υπέρ τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!