TV BITS

Survivor: Ο Λιανός έκανε... επικά σχόλια στο συμβούλιο - Σε αμηχανία ο Μάριος

Η είσοδος της Κύπριας τραγουδίστριας Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star, προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων καθώς η ίδια επιτέθηκε φραστικά στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό και τον έβρισε επειδή την... άδειασε καθώς τον είδαμε να ερωτοτροπεί με την Καρολίνα Καλύβα.

Και μπορεί τόσο ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, όσο και η Ελευθερία Ελευθερίου, να έδειξαν τη διάθεση να ρίξουν τους τόνους και να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές διαφορές τους, αλλά στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο, όπου οι Κόκκινοι πήγαν... άνετοι καθώς είχαν κερδίσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, πέταξε μια σειρά από επικά υπονοούμενα απευθυνόμενος στους δύο Κύπριους παίκτες.


Αρχικά ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου «Οι στόχοι είναι πολύ σημαντικοί στο Survivor. Η φάση είναι τελικός στόχος και θυμάμαι την γυναίκα του Στέλιου, την Όλγα, η οποία έκανε προπόνηση με βελάκια στην φωτογραφία του, επειδή την έχει αφήσει και τρέχει μόνη της τα παιδιά. Εσύ έκανες παρόμοια προπόνηση με άλλη φωτογραφία;» ρώτησε ο Γιώργος Λιανός με νόημα.

«Δεν έχω κάνει με φωτογραφία, αλλά τις αδυναμίες μου τις έχω κοιτάξει. Έχω κάνει στόχους χωρίς βελάκια. Θα μπορούσα να έβαζα μια φωτογραφία και να πετούσα βελάκια, αλλά όχι πετούσα άλλα πράγματα» απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου με γέλια.

«Καταλαβαίνω τον λόγο που έκανε ο Μάριος κοτσιδάκια γιατί με το μαλλί είχε περισσότερη επιφάνεια και περνούσε εύκολα ο στόχος. Τώρα με τα κοτσιδάκια περνάνε δεξιά κι αριστερά» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor. Στο τέλος, ο Μάριος χαμογέλασε με αμηχανία.

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο από το χθεσινό συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!