TV BITS

To κοχυλάκι που φορά στο λαιμό του ο Μάριος προκάλεσε χαμό στο Πρωινό Μας

Μια λεπτομέρεια που πολλοί πρόσεξαν στην εμφάνιση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star προκάλεσε έντονη συζήτηση σήμερα στην εκπομπή Πρωινό Μας.

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star η Ελευθερίου ξέσπασε κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, εκφράζοντας την οργή της για το πόσο την εξέθεσε με τις ερωτοτροπίες που είχε με την Καρολίνα Καλύβα, με τον ίδιο σε κάποιο σημείο να ισχυρίζεται πως δεν είχε τίποτα με την εν λόγω παίκτρια, όπως άλλωστε είχε πει και για την Ελευθερίου στους συμπαίκτες του (αυτό είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα).


Η Καρολίνα, αποχώρησε από το Survivor All Star στις 25 Ιανουαρίου και έκανε δώρο στον Μάριο ένα κοχυλάκι που είχε κρεμασμένο στο λαιμό της.

Σύμφωνα με το Πρωινό Μας και τον Νίκο Παρτσώλη, ο Μάριος φοράει ακόμα το κοχυλάκι που του χάρισε η Καρολίνα και της στέλνει το μήνυμά του.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε όταν η Καρολίνα έφυγε από το ριάλιτι φορούσε ένα κοχυλάκι και το έδωσε δώρο στον Μάριο, με αυτό το κοχυλάκι υποδέχθηκε την Ελευθερία Ελευθερίου και... μπορεί να λέει ό,τι θέλει, όμως το μήνυμά του στην Καρολίνα είναι ένα "εγώ σε αγαπάω! Είμαι ερωτευμένος... εγώ ακόμα αυτό που μου έδωσες το έχω στην καρδιά μου"!

Όμως, η Φαίη Σκορδά είχε διαφορετική γνώμη και του είπε πως δεν είναι έτσι τα πράγματα και ο δημοσιογράφος τα αναλύει λάθος...

Δείτε εδώ όσα είπαν στην εκπομπή της Φίης Σκορδά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!