TV BITS

Survivor: Ο Κώστας βγήκε ξανά στον... τάκο και πέταξε την Κόκκινη μπαντάνα

Με ήττα στον αγώνα ασυλίας ξεκίνησε η εβδομάδα για τους Διάσημους, μετά και την προσθήκη τριών νέων κοριτσιών στην ομάδα: της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Χριστίνας Κεφαλά.

Φυσικά οι τρεις νέες παίκτριες όπως και οι Αγόρου, Κωσνταντινίδης και Μαριδάκη που εντάχθηκαν χθες στην Μπλε ομάδα, έχουν ασυλία αυτή την εβδομάδα και δεν μπορούν να ψηφιστούν υποψήφιοι για αποχώρηση.


Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας με σκορ 10 - 4 αφού οι Μπλε ήταν πολύ πιο εύστοχοι στον τελικό στόχο.


Στο συμβούλιο που ακολούθησε οι Κόκκινοι πήγαν στην κάλπη όπου ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν αυτός ο οποίος και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ενώ η Αφροδίτη Σκαφίδα βρέθηκε μόλις δύο ψήφους πίσω του. «Έχω κουραστεί πια. Αφήνω την μπαντάνα εδώ, όπως είχε κάνει παλιά και η Ελευθερία. Είμαι μέλος της ομάδας αλλά άμα η ομάδα δεν με στηρίζει και δεν με πιστεύει, δεν χρειάζεται» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αφήνοντας ενοχλημένος στην άκρη την μπαντάνα του.


Δείτε εδώ το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα.


Στην πορεία ο Κώστας δεν έκρυψε την ενόχλησή του που βρέθηκε ξανά στον... τάκο με τον ίδιο να δηλώνει: « Όσες σφαλιάρες και να φάω, δε θα σταματήσω να εξελίσσομαι »


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!