TV BITS

Survivor: Αποχώρησε ο Κρις Σταμούλης από τους Μαχητές

Ο Κρις Σταμούλης, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που έπαψε να έχει ασυλία ως νέος παίκτης βρέθηκε τρεις συνεχείς φορές υποψήφιος για αποχώρηση και τελικά ολοκλήρωσε σύντομα την πορεία του στο Survivor All Star.

Αρχικά, οι Διάσημοι και Μαχητές κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να κατορθώσουν να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου. Ύστερα από σκληρές μάχες τόσο στο έδαφος όσο και στο νερό, οι μπλε ήταν εκείνοι που μπόρεσαν να φτάσουν πρώτοι στους 10 πόντους.

Στη συνέχεια, όμως, τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού όπου και συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό. Εκεί έμελλε, άλλωστε, να μάθουν το όνομα του παίκτη που θα έπρεπε άμεσα να αποχωρήσει από την παραλία του Αγίου Δομινίκου. Στον τάκο αυτή την εβδομάδα βρίσκονταν ο Κρις Σταμούλης, η Μελίνα Μεταξά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ποιος ή ποια θα έπρεπε σε αυτό στο σημείο του ριάλιτι επιβίωσης να αποχωρήσει και να αφήσει με… μείον μία βοήθεια την ομάδα των μπλε ή των κόκκινων. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star ήρθε, λίγο πριν το ρολόι δείξει 1 τα ξημερώματα να δώσει την απάντηση.

Εκείνος που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ο… Κρίς Σταμούλης. «Σεβαστή η απόαση του κοινού. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε τις δύο προηγούμενες φορές και όσους με ψήφισαν αυτή τη φορά. Δυστυχώς ήρθε η ώρα να αποχωρήσω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης των Μαχητών στο Survivor All Star.

Δείτε εδώ το βίντεο από το χθεσινό συμβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!