TV BITS

Πρωινό Μας: Η Ασημίνα μίλησε για το ατύχημα του Δάντη και την αποβολή της

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, δεν έχει παραχωρήσει καμιά τηλεοπτική συνέντευξη από τη στιγμή που αποβλήθηκε από το Survivor All Star μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, αλλά σήμερα είδαμε στην εκπομπή Πρωινό Μας, τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε μετά και τον τραυματισμό του συντρόφου της.

Η Ασημίνα και ο Χρήστος Δάντης επέστρεψαν χθες αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη όπου και τραυματίστηκε ο τραγουδιστής.


Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Δάντης χτύπησε στα πλευρά του καθώς έπεσε από τη σκηνή νυχτερινού κέντρου την ώρα που τραγουδούσε .


Το ζευγάρι είδε πως στο αεροδρόμιο το περίμεναν πολλοί δημοσιογράφοι αλλά δεν έκαναν δηλώσεις.


Ωστόσο η  Ελένη Μουστάκη, συνάντησε την Ασημίνα την ώρα που πήγαινε σε φαρμακείο για να πάρει φάρμακα για τον Χρήστο ο οποίος πονάει πολύ και η πρώην παίκτρια του Survivor All Star είπε τα ακόλουθα: «Εκτελώ χρέη νοσοκόμας για τον Χρήστο. Ταράχτηκα πάρα πολύ, δεν έχω κοιμηθεί. Όταν έπεσε μου είπε ότι πονάνε τα πλευρά του και τον ψηλάφισα. Έχει κάκωση στα πλευρά, θα το περάσει. Δεν ξέρω αν θα μπορεί να δουλέψει Παρασκευή και Σάββατο. Το 2023 πάει από το κακό στο χειρότερο για μένα, αλλά εντάξει», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Ο Χρήστος με στήριξε όταν έγινε όλο το συμβάν με την επικοινωνία, με όλα αυτά που ζήτησε την άρση απορρήτου. Πώς να μην ταραχτεί; Αν όντως είχα κινητό, τον Χρήστο θα έπαιρνα τηλέφωνο. Για αυτό ταράχτηκε και σήκωσε τα χέρια ψηλά. Είμαι χαρούμενη που κάτι δεν με δέχτηκε. Ίσως να με πολέμησαν παραπάνω από όσο έπρεπε. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Η φετινή μου συμμετοχή στο Survivor μου άφησε πίκρα. Έχω ζητήσει από όσους με στηρίζουν να μου στέλνουν για το περσινό που φορούσα την μπλε μπαντάνα», σημείωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!