TV BITS

Survivor: Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επικοινώνησε με την Καρολίνα Καλύβα

Η Κόκκινη ομάδα το βράδυ της Τετάρτης 8/2 επέστρεψε στις νίκες αφού κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας που συνοδεύονταν και από ένα έπαθλο φαγητού.

Όλοι οι παίκτες ήθελαν πολύ να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας καθώς θα λάμβαναν μηνύματα φίλων και συντρόφων και τους είδαμε να συγκινούνται.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, για παράδειγμα, εκτός από τα μηνύματα φίλων του, έλαβε και ένα ξεχωριστό μήνυμα από τον δήμαρχο Αχαρνών με τον οποίο φαίνεται πως έχει κάποια προσωπική σχέση.

Κι όμως ο ζαχαροπλάστης δεν ήταν ο μόνος που έλαβε μήνυμα από εκπρόσωπο δημοτικής αρχής. Ο περιστεριώτης Σάκης Κατσούλης έλαβε μήνυμα από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Τσαλίκη!

Πέρα από την τοπική αυτοδιοίκηση τη τιμητική τους είχαν και οι σύντροφοι παικτών. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που κάνει υπομονή για δεύτερη συνεχή χρονιά περιμένοντας τον Στάθη να επιστρέψει στην Ελλάδα, ευχήθηκε να είναι το τελευταίο survivor που αυτός συμμετέχει.


Από την άλλη η Βρισηίδα ως πρώην παίκτρια του ριάλιτι ήταν περισσότερο υποστηρικτική. Ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασε σε κλάματα με το μήνυμά της και ανέφερε πως του λείπει πολύ.
Τέλος ήρθε η σειρά του Μάριου Πρίαμου έφτασε κι εκεί εμφανίστηκε ένα μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα, η οποία του έγραφε πως έξω είναι όλα καλά.
 

«Yo passenger. Όλα καλά from this side. Συνέχισε έτσι με την αγωνιστικότητά σου και την τρέλα σου να μας χαρίζεις ωραίες στιγμές. Keep it up with the good work» έγραψε η Καρολίνα Καλύβα και το χαμόγελο του Μάριου τα πρόδιδε όλα.

«Θα τα πούμε όταν βγω, εσύ ξέρεις» αποκρίθηκε ο Μάριος Πρίαμος και της έστειλε φιλί. Οι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Δείτε εδώ όσα έγιναν στο έπαθλο επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!