TV BITS

The Voice: Η Παπαρίζου μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον Χριστοφόρου

Στο επεισόδιο των Battles του The Voice of Greece το βράδυ του Σαββάτου 4/2 παρακολουθήσαμε μια... παρέλαση καλλιτεχνών στο τάλεντ σόου καθώς όλοι οι coaches είχαν στο πλευρό τους αγαπημένους τους συναδέλφους για να τους βοηθήσουν. 

Η αλήθεια είναι πως στη φάση των Battles οι επιλογές των coaches ήταν πολύ δύσκολες.

Ο Πάνος Μουζουράκης είχε κοντά του τον Στέφανο Κορκολή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τη Josephine και η Έλενα Παπαρίζου τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ενώ ο Σάκης Ρουβάς υποδέχτηκε την Έλλη Κοκκίνου

Μάλιστα η Έλενα υποδέχτηκε τον Κυπριακής καταγωγής ερμηνευτή και συνθέτη με τα πιο τρυφερά λόγια με τον ίδιο να δείχνει πραγματικά ενθουσιασμένος που συμμετέχει με αυτόν τον τρόπο στο The Voice.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ευχαρίστησε την Έλενα για τα καλά της λόγια και τόνισε ότι όλοι οι παίκτες που συνεχίζουν έχουν πολύ υψηλό επίπεδο.

Δείτε το βίντεο

Μάλιστα οι δυο τους μας χάρισαν ένα όμορφο ντουέτο

Και Πάνος, υποδέχτηκε με τα πιο γλυκά λόγια τον Στέφανο Κορκολή καθώς είπε ότι νιώθει πολύ «μικρός» καλλιτεχνικά μπροστά σε έναν άνθρωπο που γεννήθηκε έχοντας μέσα του τη μουσική.

Ο Στέφανος Κορκολής από την πλευρά του μίλησε επίσης με τα πιο γλυκά λόγια για τον ηθοποιό και τραγουδιστή Πάνο ο οποίος θέλει να πειραματίζεται και αποδεικνύει πάντα τι καλλιτεχνική στόφα έχει.

Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον και όταν ο Πάνος είπε ότι είναι αρκετά αγχωμένος, ο Κορκολής τον διόρθωσε λέγοντάς του πως άγχος και μουσική δεν πάνε μαζί.

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν την πρόβα με τους παίκτες της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη που είχαν να δώσουν μία σκληρή μάχη μεταξύ τους για το ποιος θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση του τάλεντ σόου.


Δείτε το βίντεο

Τέλος ο Κωνσταντίνος ζήτησε από την Josephine να είναι κοντά του για το δύσκολο αυτό έργο και εκείνη δέχτηκε με ενθουσιασμό.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει την πορεία των παικτών και δήλωσε έτοιμη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να καθοδηγήσει σωστά τους επίδοξους νικητές.

Δείτε και το ντουέτο των Αργυρού - Josephine

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!