TV BITS

Survivor: Αποχώρησαν από τον αγώνα οι Μαχητές: «Ντροπή σας» φώναζαν

Οκακός χαμός στον Άγιο Δομίνικο. Το τελευταίο αγώνισμα του Survivor All Star είχε ένα πολυπόθητο έπαθλο φαγητού (πίτσες) αλλά ήταν αρκετά σκληρό  με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί. Ο αγώνας έφτασε μέχρι το 8-6 με τους Μπλε να έχουν προβάδισμα και να θέλουν μόλις δύο νικες για να φάνε τις πίτσες. 

 Οι παίκτες που θα σημάδευαν για να πάρουν τους δύο πόντους ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Μάριος Πρίαμος.

Όλως τυχαία οι δύο παίκτες αντιλήφθηκαν στο σημείο εκείνο ότι έχουν τραυματιστεί και δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, χωρίς την απαραίτητη άδεια από γιατρό. Οι Μαχητές θεώρησαν ότι το κάνουν για να αποφύγουν την ήττα και προτίμησαν να αποχωρήσουν. Για πρώτη φορά δεν ολοκληρώθηκε αγώνας. 

Οι νικητές Κόκκινοι για να περισώσουν την εικόνα τους πήγαν στον χώρο του επάθλου αλλά δεν έφαγαν τις πίτσες καθώς όπως είπαν δεν θα ήταν ηθικό από μέρους τους. 

Το ζήτημα όπως ήταν φυσικό, μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Συβούλιο του Νησιού. Οι περισσότεροι παίκτες πήραν το χρόνο τους και τοποθετήθηκαν, ενώ αίσθηση προκάλεσε η προσπάθεια του Σπύρου Μαρτίκα να προσωποιήση την απόφαση των Μπλε σε βάρος του Ηλία Γκότση προκειμένου να τον πλήξει όπως κάνει συχνά τον τελευταίο καιρό. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!