TV BITS

Πρωινό Μας: Η Καρολίνα απάντησε σε όλα εκτός από μια ερώτηση

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά,  ήταν η παίκτρια του «Survivor All Star», Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Αν και η Καρολίνα αποχώρησε από το παιχνίδι, η ίδια σχολίασε όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ μίλησε και για όλα όσα έχουν ακουστεί για τη «σχέση» της με τον Μπο, αλλά και τι πραγματικά συμβαίνει με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. 

«Ο Μάριος έχει μπει στο παιχνίδι για ένα σκοπό και τον περιμένω να επιστρέψει», ανέφερε η Καρολίνα.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για τη σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Ελευθερία Ελευθερίου και για το πώς μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος με όσα έχουν ακουστεί, η Καρολίνα είπε ότι ο Μάριος είναι ένα καλό παιδί και έχει δείξει τον χαρακτήρα του. 

«Αν υπήρχε μια παράλληλη σχέση ο Μάριος δεν θα το έκρυβε. Δεν με αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Μας είπε στο παιχνίδι ότι είναι ελεύθερος. Το είπε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν αποχώρησε από το παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πάρει τέτοια έκταση το συγκεκριμένο θέμα». 

Επίσης, δήλωσε ότι δεν της άρεσε το γεγονός ότι ο Μπο έκανε repost stories, τα οποία την κατηγορούσαν. «Ήταν φάουλ», υπογράμμισε.

Στο ερώτημα για τον αν η ίδια μετανιώνει για κάτι, αναφορικά με τα όσα έχουν συμβεί μέσα στο παιχνίδι, η Καρολίνα ήταν ξεκάθαρη: «Όχι, δεν μετανιώνω για κάτι. Όλα έγιναν με καλή πρόθεση. Το γεγονός ότι πληγώνονται κάποιοι άνθρωποι είναι μέσα στη ζωή. Το συναίσθημα ήταν πολύ δυνατό. Μόνο εγώ ξέρω πώς νιώθει ο Μάριος», πρόσθεσε η ίδια. 

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία τη σόκαραν, ενώ υπάρχουν και μηνύματα μίσους σε δημόσια… θέα. 

 

Η αμηχανία μετά τις νέες δηλώσεις του Μπο και η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει

Ο Μπο να σας θυμίσουμε ότι τόνισε ότι αισθάνεται προδομένος, επιβεβαίωσε ότι είχε ένα μήνυμα από την Καρολίνα αλλά δεν θέλει εξηγήσεις και το συμβάν θεωρείται λήξαν.

Από τη μεριά της η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είπε στο Πρωινό Μας : «Τα είπε τέλεια ο Μπο και μπράβο του. Κάπου μπερδεύτηκε η ιστορία, αλλά εντάξει. Όταν γίνεται δημόσια όχι, δεν του δίνω δίκιο. Έκανε repost stories κοντινών του ανθρώπων που σχολίαζαν και ήταν φάουλ γιατί εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω. Θα έπρεπε να περιμένει να με ακούσει. Από κοντά δεν με άκουσε. Του έστειλα μήνυμα και δεν μου απάντησε. Αυτό που έπρεπε να περαστεί, περάστηκε.»!

Όταν ρωτήθηκε αν ζήτησε συγγνώμη είπε: «Το αν ζήτησα συγγνώμη είναι προσωπικό δεδομένο… Δεν χρειάζεται να απολογηθώ για κάτι» δείχνοντας ότι δεν θέλει να απαντήσει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!