TV BITS

Survivor: Στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας θα κριθούν πολλά [τρέιλερ]

Σε ρυθμούς Survivor All Star ζει το τηλεοπτικό κοινό που για ακόμα μια βραδιά ήταν πιστό στο τηλεοπτικό ραντεβού του, διατηρώντας το ριάλιτι επιβίωσης στην κορυφή της τηλεθέασης στην ώρα μετάδοσής του με μέσο όρο 24,0%  στο γενικό σύνολο του κοινού και 31,2% στο δυναμικό κοινό, ενώ έφτασε μέχρι 57,3%!!!

Οι κρυφές συναντήσεις στη ζούγκλα πυροδότησαν συζητήσεις και σχολιασμούς που δεν πρόκειται εύκολα να κοπάσουν. Τα προβλήματα φαίνεται να είναι πιο έντονα στους Κόκκινους με τον Νίκο Μπάρτζη να μιλάει ανοιχτά εναντίον του Σάκη Κατσούλη.

 

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας θα κρίνει τα πάντα, αφού όποια ομάδα χάσει θα βγάλει δύο υποψήφιους. Ποιος θα επικρατήσει; Κόκκινοι και Μπλε θα πρέπει να αφήσουν τα προβλήματά τους στην άκρη αν θέλουν να έχουν ελπίδες για μία νίκη και να μπουν στον στίβο με καθαρό μυαλό. Το αποψινό αγώνισμα δεν επιτρέπει λάθη, εφησυχασμό ή έλλειψη συγκέντρωσης.

 

Οι δυο ομάδες αφήνουν τις δεύτερες σκέψεις πίσω τους και παλεύουν για την επικράτησή τους, την επιβίωση και την παραμονή για μια ακόμα εβδομάδα στο Survivor All Star.

 

Στο Συμβούλιο του Νησιού η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και κανείς δε μπορεί να νιώσει ασφαλής!

 

Δείτε εδώ το τρέιλερ

SURVIVOR ALL STAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!

Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!