TV BITS

Survivor: Χαμός με τους δύο παίκτες που φιλιούνται στο στόμα [βίντεο]

Με το που κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του Survvior All Star που θα προβληθεί στο ΣΙΓΜΑ και στο ΣΚΑΙ την Κυριακή 22/1 όλοι πλέον είναι βέβαιοι πως θα γίνει μεγάλος χαμός στο συμβούλιο, αφού φανερώθηκε πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, συναντιόνταν κρυφά σε μια καλύβα στη ζούγκλα με παίκτρια της αντίπαλης ομάδας και αποκαλύφθηκε και η ταυτότητά της.

Ο λόγος για την Καρολίνα Καλύβα, που το τελευταίο διάστημα έγινε γνωστό πως περίπου ενάμιση μήνα πριν επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο είναι ζευγάρι με τον Μπο, τον γνωστό ράπερ και επίσης πρώην παίκτη του Survivor.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες βλέπουμε ορισμένους παίκτες να απορούν που χάνονται μέσα στην ζούγκλα και ξαφνικά ένα μακρινό πλάνο που οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Ο Σπύρος Μαρτίκας γίνεται έξαλλος κι αναφέρει: «Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ κι ούτε άλλο παιχνίδι ερωτικού περιεχομένου παίζουμε¨.

Στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, ο Γιώργος Λιανός κάνει αυστηρή προειδοποίηση για τους κανόνες του παιχνιδιού και η Καρολίνα αναφέρει πως έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο. Η τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού αφήνει ερωτηματικά για τι θα γίνει σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!