TV BITS

Survivor: Νέα ήττα των Μαχητών - Ο Λιανός αποκάλυψε τα στατιστικά των παικτών

Στο Survivor All Star, ειδικά σε αυτή τη φάση, αυτό που όλοι οι παίκτες επιθυμούν πιο πολύ είναι το...φαγητό, αλλά στο χθεσινό αγώνισμα, η Μπλε ομάδα έχασε ένα ακόμη πολυπόθητο έπαθλο φαγητού.

Φυσικά το μυαλό όλων ήταν στο ποιος από τους 4 υποψήφιους θα αποχωρούσε στο συμβούλιο, αλλά όταν ο Λιανός ανακοίνωσε πως το έπαθλο φαγητού θα ήταν αναψυκτικά και ομελέτα όλοι ήθελαν να τον κατακτήσουν.


Τη νίκη πήρε η Κόκκινη ομάδα, με την Ασημίνα να κατακτά τον τελικό πόντο για τους Διάσημους με αντίπαλο την Μαριαλένα.


Στο συμβούλιο που ακολούθησε πριν ο Λιανός ανακοινώσει πως αποχωρεί η Ευρυδίκη, ακούσαμε τα επίσημα στατιστικά νικών των παικτών της κόκκινης ομάδας.
 

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη κληθεί να ψηφίσουν αρκετές φορές παίκτες προς αποχώρηση. Οι περισσότεροι από τους παίκτες, προβάλουν το αγωνιστικό ώς κύριο κριτήριο για την επιλογή τους. Ωστόσο ακόμα και έτσι σπανίως οι ψήφοι συμπίπτουν. Για να διευκολύνει τους παίχτες στις αποφάσεις τους, ο Γ. Λιανός ανακοίνωσε επίσημους πίνακες κατάταξης με τα ποσοστά των νικών κάθε παίκτη. Καλύτεροι από κάθε ομάδα είναι ο Ηλίας Γκότσης και ο Σάκης Κατσούλης, ενώ στον πάτο της κατάταξης βρέθηκαν οι ήδη υποψήφιες Ευρυδίκη και Καρολίνα αντίστοιχα.

Αρχικά ο Λιανός ανακοιίνωσε τα στατιστικά της Κόκκινης Ομάδας - Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Στην πορεία ο Λιανός ανακοίνωασε και της Μπλε - Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!