TV BITS

Survivor: Είδαμε τον Σάκη να αγκαλιάζει τρυφερά τη Μαριαλένα του [βίντεο]

O πρώην νικητής του Survivor Σάκης Κατσούλης και η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά το ζευγάρι που επανασυνδέθηκε ερωτικά όταν συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης, αυτή η φορά βρίσκεται σε απόσταση, αφού οι δυο τους είναι αντίπαλοι.

Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να τους χωρίσει και στο επεισόδιο της Τρίτης 17/1, μετά τη βαριά ήττα των Μαχητών, και την απογοήτευση της Μαριαλένας για τις επιδόσεις της είδαμε τον Σάκη, να σπεύδει να την παρηγορήσει και να την αγκαλιάζει τρυφερά.


Η Μαριαλένα που δείχνει πως ψυχολογικά δεν νιώθει καλά, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ο Σάκης τα σκούπιζε με την μπλούζα του.


Στο χθεσινό επεισόδιο όμως η Μαριαλένα αποκάλυψε πως και ο Σάκης δεν είναι καλά ψυχολογικά και μάλιστα είπε πως ο σύντροφός της σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς!

«Πέρα από τα δικά μου προβλήματα με τις ατονίες μου και τις αφαγίες μου, σήμερα ο Σάκης με κάτι νοήματα που μου έκανε -γιατί δεν έχουμε την επικοινωνία που θα θέλαμε- κατάλαβα ότι θέλει να φύγει, να αποχωρήσει και φαίνεται αυτό από την μεριά του. Δεν είναι ο Σάκης που έχω συνηθίσει να βλέπω. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι μείνε κι είμαστε μαζί στα πάντα και πιστεύω ότι τον καθησύχασα, αλλά δεν έχει βρει κάποιο αποκούμπι στην ομάδα του έτσι ώστε να ανοιχτεί και να πει τους προβληματισμούς του. Αντικειμενικά έχει ζήσει το Survivor μαζί μου.

Εγώ είμαι πιο ανοιχτή κι ο Σάκης πιο κλειστός κι αυτό ίσως τον έχει ρίξει ψυχολογικά, ότι δεν είμαστε μαζί και σε συνδυασμό με όσα έχει στο κεφάλι του με τις επιχειρήσεις του έξω, την πείνα, πιστεύω ότι το έχει σκεφτεί να αποχωρήσει. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αποχωρήσει γιατί αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει, θα αποχωρήσω κι εγώ» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την παρουσία τους στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!