TV BITS

Survivor: Ο Κώστας Παπαδοπουλος απόρησε που βρέθηκε ξανά στον... τάκο

Ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα του Survivor All Star και στο επεισόδιο της Κυριακής 15/1 οι Μαχητές ήθελαν οπωσδήποτε να σπάσουν το σερί νικών της ομάδας των Διάσημων καθώς η πείνα τους ήταν πλέον μεγάλη και φυσικά δεν ήθελαν να κληθούν και πάλι να αναδείξουν κάποιο μέλος της ομάδας ως υποψήφιο για αποχώρηση.

Και τα κατάφεραν, αφού οι Μαχητές, στο χθεσινό αγώνισμα με τελικό στόχο κορίνες, πέτυχαν μια σπουδαία νίκη και κέρδισαν σε flag race το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού, αλλά και την πρώτη ασυλία.

Στο συμβούλιο που ακολούθησε, οι Κόκκινοι ψήφισαν τον Κώστα Παπαδόπουλο ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση και ο... ζαχαροπλάστης φάνηκε να απορεί με το αποτέλεσμα της κάλπης και άφησε πολλές αιχμές: «Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Θα ήθελα να ζητήσω μήπως να αποχωρήσω. Γιατί θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ άδικο αυτό. Φέρνω πόντους στην ομάδα, δεν ενοχλώ κανέναν και να είμαι συνέχεια στον τάκο; Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν φέρει πόντους σήμερα και δεν είναι στον τάκο. Δεν έχουν φέρει ούτε την προηγούμενη φορά όταν εγώ σε κάθε αγώνισμα φέρνω έναν πόντο. Είναι πάρα πολύ άδικο και ειλικρινά το σκέφτομαι μήπως να αποχωρήσω από μόνος μου» αναρωτήθηκε.


Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!