TV BITS

Φιλήθηκαν οι Βασάλος & Βαλαβάνη αλλά είναι τελευταίοι στα στατιστικά

Οι Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που πριν από χρόνια ερωτεύτηκαν όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο, μπήκαν στο Survivor All Star εν μέσω φημολογίας περί χωρισμού, είναι πλέον αντίπαλοι, αλλά τώρα μάθαμε πως οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί, αν και μάλλον έχουν απογοητευτεί με τις πολύ κακές επιδόσεις τους στα αγωνίσματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Γεια σου" της Μαρίας Μπακοδήμου, οι δύο παίκτες ήρθαν αρκετά κοντά, λίγο πριν το Συμβούλιο του Νησιού, έχοντας μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Συγκεκριμένα, οι δύο αντίπαλοι στο ριάλιτι, βρήκαν την ευκαιρία λίγο πριν οι παίκτες βρεθούν στον χώρο του Συμβουλίου, να μιλήσουν ιδιαιτέρως, με το πρώην ζευγάρι να μην μπορεί να αντισταθεί και να φιληθεί.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Οι κακές επιδόσεις

Από την άλλη, η ίδια εκπομπή παρουσίασε τα στατιστικά των παικτών και είδαμε με την εξάδα των καλύτερων παικτών να περιλαμβάνει τους Μαρτίκα, Ιωαννίδη, Κατσούλη, Γκότση, Καραγκούνια και Ανδρεάδου να έχουν τα πιο υψηλά ποσοστά σε νίκες 

 

Στους χειρότερους παίκτες δε είδαμε τόσο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη (έχει πετύχει μόνο μία νίκη σε 8 αγώνες) όσο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο (1 νίκη σε 5 αγώνες) μαζί με τους Μπάρτζη, Χαμπέρη, Αναγνωστόπουλο και Μπόγδανο

Σήμερα Κυριακή 15/1 θα δούμε ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor που ίσως αλλάξει τα στατιστικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!