TV BITS

The Voice: Ένα steal έκανε χθες ο Αργυρός από το team του Ρουβά

Το νέο επεισόδιο των Knockouts παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 14/1 σε Κύπρο και Ελλάδα και για μια ακόμη φορά δεν έλειψαν οι ανατροπές!

Σε αυτή την φάση του μουσικού τάλεντ, την φάση των knockouts, τον πρώτο λόγο έχουν οι τέσσερις coaches που καλούνται να ξεχωρίσουν τους καλύτερους από τις ομάδες τους προκειμένου να προχωρήσουν μαζί τους.

Έτσι, ανάμεσα σε άλλους, στη σκηνή του The Voice βρέθηκαν για μια ακόμα φορά η Εύη Κοκολή, Μαρία Μανιού και Ζαφείρης Παρασχάκης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Εύη Κοκόλη  ερμήνευσε το "Warrior" και ο  Ζαφείρης Παρασχάκης ερμήνευσε το "Let it go"

Ύστερα από μια δύσκολη διαδικασία σκέψης, ο Ρουβάς αποφάσισε να συνεχίσει στην επόμενη φάση με του παιχνιδιού με την Εύη Κοκολή η οποία και ερμήνευσε με δυναμισμό το κομμάτι «Warrior».

Και εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει για τους άλλους δυο διαγωνιζόμενους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βάλθηκε να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής και coach του Voice κινήθηκε ταχύτατα και πάτησε το steal κουμπί.

«Θα συνεχίσω με τον Ζαφείρη» τόνισε λιτά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και έδωσε την… χρυσή ευκαιρία στον νεαρό παίκτη του The Voice. 

Δείτε εδώ το βίντεο με τη στιγμή του Steal.

Μετά και το χθεσινό steal και τα υπόλοιπα Knockouts της βραδιάς, δείτε εδώ πως έχουν διαμορφωθεί τα 4 teams

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!