TV BITS

Survivor: Η Βρισηίδα κλαίγοντας είπε πως θέλει να αποχωρήσει [βίντεο]

Χαμός έγινε στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, όταν η Βρισηίδα Ανδριώτου ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Στον τρίτο αγώνα ασυλίας οι Διάσημοι σημείωσαν μια σπουδαία νίκη και ήταν κυρίαρχοι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν και οι Μαχητές στο τέλος κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στο σκορ.


Έτσι η ομάδα της Βρισηίδας πήγε στο συμβούλιο προκειμένου να αναδείξει δύο ακόμη υποψήφιους για αποχώρηση, που μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο αλλά και τον Κώστα Παπαδόπουλο από την κόκκινη ομάδα, θα ζητήσουν την ψήφο του κοινού για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Μαχητές ψήφισαν ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία το ζήτησε λόγω κακής ψυχολογίας και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ως τέταρτο.

Όμως στην συνέχεια η Βρισηίδα ξεσπώντας σε κλάματα ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, με τους συμπαίκτες της να μένουν άφωνοι και να κάνουν ό,τι μπορούν να την μεταπείσουν.

Η ίδια ήταν ανένδοτη και πήρε την απόφαση να φύγει από το Survivor: «Δεν είμαι έτοιμη να το ξαναζήσω, όπως πέρυσι. Το σώμα μου έχει ξεκουραστεί και δεν έχουν φορτώσει οι μπαταρίες ούτε στο σώμα μου ούτε στην υπομονή μου. Κουράζομαι πιο εύκολα και ψυχολογικά δεν είμαι έτοιμη… Γιατί σας είπα να με ψηφίσετε παιδιά; Καθυστερημένοι είστε; Το πιστεύετε αυτό που σας είπα και με στηρίξατε. Παιδιά παθαίνω κρίσεις. Δεν είμαι τρελή.» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ τα όσα είπε

 

Έτσι ακολούθησε νέα ψηφοφορία  ώστε να προκύψει ο παίκτης που θα έκλεινε την τετράδα των υποψηφίων. Οι Μαχητές επέλεξαν με μικρή διαφορά να βγάλουν στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.


Έτσι οι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Κονδυλάτος, Παπαδόπουλος, Αναγνωστόπουλος και Ασημακόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!