TV BITS

Άγρια Γη: Οι Όλγα και Άρης έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα απειλή

Σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου στις 19:00 στο ΣΙΓΜΑ θα δούμε το νέο συναρπαστικό επεισόδιο της δραματικής σειράς Άγρια Γη.

Ο Ορέστης (Κ. Σόμμερ) ρωτάει την Όλγα (Ζ. Δούκα) για το παρελθόν της και τη σχέση της με την οικογένεια Γαλάνη, αλλά εκείνη διπλωματικά του ξεγλιστράει.

Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) παλεύει για να βοηθήσει τη Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς), να αποφυλακιστεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ζητάει απ’ τον Μιχάλη (Κ. Φαλελάκης) τα κρυμμένα χρήματα για την εγγύησή της, όμως εκείνος φοβάται να μην τους υποψιαστεί η Όλγα κι αυτό τους φέρνει σε μεγάλη σύγκρουση.

Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) αδημονεί να πάρει εξιτήριο, ώστε να είναι κοντά στη Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) και να την προστατεύσει απ’ τον Ορέστη που ζητάει επίμονα απαντήσεις.

έσα σ’ όλα αυτά, η επέμβαση του Κωστή (Θ. Μπανούσης) φαίνεται να έχει επιτύχει κι αυτό τους ενθουσιάζει όλους. Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη), μην ξέροντας για το ατύχημα του Άρη, θεωρεί ότι αδιαφορεί για εκείνη και τον Κωστή. Έτσι όλη η φόρτισή της την οδηγεί στην αγκαλιά του Στέφανου (Π. Σκαρμέας). Την ίδια ώρα, ο Χρήστος (Ι. Σβιτάιλο) επιστρέφει και πάλι στην Άγρια Πλαγιά και ξεκαθαρίζει  στον Άρη ότι είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Όλγα.

Δείτε εδώ το τρέιλερ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!