TV BITS

Άγρια Γη: Ο χειρότερος εφιάλτης του Άρη ζωντανεύει

Σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 19:00 στο ΣΙΓΜΑ η τηλεοπτική σειρά Άγρια Γη επιστρέφει με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο.

Με την κίνηση του Άρη (Σ. Μιχαήλ) να εξομολογηθεί το μυστικό του στον Γιώργο (Ο. Τζιόβας), ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) κι ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) φοβούνται μην φτάσει η αλήθεια στα αφτιά της Όλγας (Ζ. Δούκα).

Ο Διοικητής (Κ. Σόμμερ) καλεί στο τμήμα τη Μυρτώ (Μ. Ζορμπά), προκειμένου να μάθει για το παρελθόν της οικογένειάς της. Αμέσως μετά, εμφανίζεται στο σπίτι της Όλγας, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για το τι συμβαίνει ανάμεσα στις δυο γυναίκες, προκαλώντας πανικό στην Όλγα.

Παράλληλα, ο Γιώργος επισκέπτεται τη Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς) στο κρατητήριο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουν μέλλον οι δυο τους. Από την πλευρά του, ο Μάνος της συμπαραστέκεται και της υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Η ώρα της επέμβασης για τον Κωστή (Θ. Μπανούσης) έχει φτάσει.

Κάνει τις πρώτες εξετάσεις στη Βοστώνη, που θα κρίνουν αν έχει ελπίδα να περπατήσει ξανά. Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) και ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) αγωνιούν μαζί του. Εν τω μεταξύ, η Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) συνεχίζει να πιστεύει ότι η Όλγα την έχει βάλει στο στόχαστρό της κι έχει ακραία ξεσπάσματα από τον φόβο της.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!