TV BITS

Πρωινό Μας: Η Κατσαφάδου έκανε μια δωρεά - σοκ στο Make a Wish

Σήμερα Παρασκευή 23/12 προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή Πρωινό Μας για τη φετινή χρονιά, καθώς η Φαίη Σκορδά και η παρέα της θα απουσιάζουν λόγω διακοπών, για λίγες μέρες από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Και η παρουσιάστρια ανακοίνωσε από την έναρξη του Πρωινό Μας, πως όλη η εκπομπή θα ήταν σήμερα αφιερωμένη στο Make a Wish και ζήτησε τη συνδρομή των τηλεθεατών για να υλοποιηθούν όσο γίνεται περισσότερες ευχές παιδιών.

Και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θεαματική, αλλά ήταν η προσφορά της επιχειρηματία Δήμητρας Κατσαφάδου αυτή που εντυπωσίασε και συγκίνησε τους πάντες.

 Η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία βρίσκεται κοντά στο Make a Wish πολλά χρόνια και φέτος μόνο έχει εκπληρώσει δέκα ευχές παιδιών, ενώ πρόσφατα μάθαμε πως σκόπευε να δωρήσει και ένα σπίτι στην Κιβωτό του Κόσμου, αλλά "πάγωσε" τη μεταφορά του ακινήτου μετά την αποκάλυψη σκανδάλων για τη συγκεκριμένη ΜΚΟ, βγήκε στον αέρα της εκπομπής σε σύνδεση με skype κι έκανε μια προσφορά που προκάλεσε σοκ.

«Δεν θέλω να φαίνομαι», είπε συγκινημένη η Δήμητρα Κατσαφάδου, με τη Φαίη Σκορδά να της απαντά: «Δήμητρα, καταλαβαίνω ότι ντρέπεσαι, απλώς κάνε το θαύμα σου».

«Από εμένα έχετε δέκα ευχές μέσα από την καρδιά μου», είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου κι όλοι έμειναν άφωνοι στο πλατό.

«Δέκα ευχές; Δέκα; Ήμασταν στην έβδομη ευχή, μπορώ να βάλω το 10 μπροστά από το 7;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και η Δήμητρα Κατσαφάδου απάντησε συγκινημένη: «Ναι παιδί μου, με πολλή χαρά».

Οι δέκα ευχές της Δήμητρας Κατσαφάδου μεταφράζονται σε 42.000 ευρώ και αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε σοκ στους ανθρώπους του Make a Wish.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Να έχεις όλα τα καλά, να σου επιστραφουν όλα τα καλά.

Δείτε εδώ όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!