TV BITS

GNTM: Τα πρώτα λόγια της Coty μετά το ατύχημα και την αναγκαστική αποχώρηση

Το πρώτο μέρος του τελικού του πέμπτου κύκλου του GNTM προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21/12 και ενώ η πασαρέλα που θα έκαναν οι 4 φιναλίστ σε συνδυασμό με μια φωτογράφηση θα έκρινε το ποια θα ήταν η τελική τριάδα, τελικά ένας τραυματισμός της Coty την οδήγησε σε αναγκαστική αποχώρηση.

Η Coty κατά την διάρκεια της δοκιμασίας της πασαρέλας παραπάτησε δύο φορές και χτύπησε το πόδι της. Η παίκτρια άρχισε να φωνάζει από τους πόνους και αμέσως οι Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί.

Τότε, όλοι συνειδητοποίησαν πως τα πράγματα είναι άσχημα και άρχισαν να φωνάζουν τον διασώστη, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Η παίκτρια αποχώρησε κλαίγοντας από το πλατό, καθώς ήξερε ότι έπρεπε να αποχωρήσει αναγκαστικά, κάτι που επιβεβαίωσε η Βίκυ Καγιά λίγα λεπτά αργότερα.

Η Coty μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ριάλιτι στο Instagram μίλησε για πρώτη φορά μετά το ατύχημα και όπως ανέφερε δεν θα τα παρατήσει και πως θεωρεί τον εαυτό της «ειδωλάρα», ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως το GNTM χωρίς εκείνη δε θα ήταν το ίδιο.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!