TV BITS

στΟργή: Ας πετάξουμε το σκοτάδι που έχουμε μέσα μας [τρέιλερ]

Η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου) υποδέχεται στο ιατρείο της τον Σάκη, την Αλίκη και τη Δώρα, τρεις ανθρώπους που προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους για να συνεχίσουν τη ζωή τους. Όμως τα μεγάλα τραύματα πονάνε ακόμη και όταν επουλώνονται και η πρόθεση της Γιατρού είναι να τους βοηθήσει να απαλλαχθούν από τα σκοτάδια που έχουν μέσα τους.

Η Αλίκη (Αναστασία Παντούση), είναι πια μόνη της μετά το θάνατο του πατέρα της. Φοβάται να έχει φίλους και η μοναξιά τη «σκοτώνει». Η Γιατρός την παροτρύνει να «σταματήσει να καταδικάζει τον εαυτό της γιατί της αξίζει κάτι καλύτερο».

 

Ο Σάκης ο Μόρτης (Αλέκος Συσσοβίτης), σύμφωνα με τη διήγησή του, είναι ακόμη στους δρόμους και προσπαθεί να επιβιώσει αλλά και να ξεφύγει από τους επιτήδειους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την παιδική του ηλικία. Η ζωή του ήταν δύσκολη και σκοτεινή αλλά τώρα «η ψυχή του λάμπει, χάρη στη Γιατρό».

Η Δώρα (Δέσποινα Γιαννοπούλου), αισθάνεται καλύτερα από την τελευταία της επίσκεψη. Όπως λέει, λυπάται για το θάνατο της μαμάς της αλλά λυπάται και για τη ζωή που δεν έζησε τόσα χρόνια εξαιτίας της. Όμως, σύμφωνα με τη Γιατρό, «η ζωή την περιμένει με όλη της την ομορφιά».

 

«Φίλοι»

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Αλίκη κι ο πατέρας της ζουν σαν δύο ξένοι μέσα στο αρχοντικό. Όταν κι ο πατέρας της φεύγει από τη ζωή, εκείνη θα μείνει ολομόναχη μέσα στην έπαυλη, μαζί με τις επώδυνες αναμνήσεις της. Η Γιατρός προσπαθεί να την πείσει να μετακομίσει. Παράλληλα, η Δώρα, ανακαλύπτει ότι χωρίς τη μητέρα της είναι ελεύθερη να χαρεί τη ζωή της. Στο μεταξύ, ο Σάκης θυμάται τον αδερφικό του φίλο, τον Κώστα, ένα παιδί του δρόμου. Μαζί προσπαθούν να ξεφύγουν από τον Τζίμη, τον αρχηγό μιας συμμορίας που εκμεταλλεύεται τα άστεγα παιδιά.

Δείτε εδώ ένα sneak preview από το σημερινό επεισόδιο

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης ο Μόρτης), Αναστασία Παντούση (Αλίκη Ορφανού), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα Γεωργίου), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ)

 

Συμμετέχουν: Σταύρος Μαρκαλάς, Έλενα Χαλαστάνη, Ελένη Γιαννακού, Αλέξανδρος Σωτηρίου, Μελίνα Βαμβακά, Σοφία Μανωλιδάκη, Ηλιάννα Μπουζάνη, Αποστόλης Παπαδημητρίου, Μαίρη Κόλλα, Μελίνα Σπανού, Νικολίτσα Ντρίζα, Κύρα Καρυτινού, Αλεξάνδρα Τζουανάκη, Μανώλης Γκίνης, Παναγιώτης Γουρζουλίδης, Γιώργος Δρίβας, Κλεάνθης Πατσιούρας, Αχιλλέας Μπελέρης

 

 «στΟργή»

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 23:00

Στο ΣΙΓΜΑ

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!