TV BITS

Γλυκάνισος: Ο Έκτορας βρίσκεται σε αδιέξοδο

Σήμερα Τετάρτη 14/12 στις 18.15, στο ΣΙΓΜΑ, στο νέο επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος θα δούμε πως ο Έκτορας βρίσκεται σε αδιέξοδο, ενώ οι Στρατής και Ραζάν συναντιούνται στο σπίτι της Φάζια

 

Η αποκάλυψη του Περικλή (Ν. Γεωργάκης) πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια Δεμίρη και όλοι στρέφονται εναντίον του Έκτορα (Α. Σταματάκης).

Παράλληλα, η Ραζάν (Ε. Πιερίδου) κάνει έρωτα με τον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης), αλλά το μυαλό και η καρδιά της είναι αλλού. Την επόμενη μέρα, ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) βρίσκει τον Περικλή και του ζητά να μη χρησιμοποιήσει το βίντεο, εναντίον της οικογένειάς του. Στο αστυνομικό τμήμα, ο Ευστρατίου (Χ. Ασημακόπουλος) υποπτεύεται ότι ο Αντρέας (Α. Αλεξίου) είχε συνεργό και πιθανόν, αυτός να τον δολοφόνησε.

Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Αριάδνη (Κ. Ρουγγέρη) βλέπει τον Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) να μιλάει με την Αναστασία (Γ. Γεωργακοπούλου) και της λέει ότι αυτός ευθύνεται για την απόλυση του Θόδωρου (Κ. Ζωγραφόπουλος) από τον Φίλιππο (Κ. Κόκλας).

Και όσο γίνονται όλα αυτά, η τράπεζα ενημερώνει τον Μενέλαο (Κ. Αποστολάκης) ότι η αίτηση δανείου του εγκρίθηκε ενώ ο Ευστρατίου ενημερώνει τον Μπίλι (Κ. Μουφατσής) ότι στην Αθήνα έπιασαν «δικούς τους» μετανάστες με πλαστά διαβατήρια. Από την άλλη, η Φάζια (Ρ. Σαουίς) προτείνει στην Ραζάν να έρθει με τον Στρατή, στο σπίτι της, ενώ ο Πωλ ζητά την άδεια του Έκτορα, για να «κλέψει» τη συνταγή του Περικλή.

Επιτέλους, ο Στρατής και η Ραζάν συναντιούνται στο σπίτι της Φάζια, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα…

 

Δείτε ΕΔΩ ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!