TV BITS

στΟργή: «Όλοι έχουμε το δικαίωμα να παραπονιόμαστε» λέει η γιατρός

Απόψε Δευτέρα 12/12 στο νέο επεισόδιο της σειράς στΟργή, στις 23:00 στο ΣΙΓΓΜΑ η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου) ακούει τον Σάκη και τη Δώρα να εξιστορούν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τα βιώματά τους και να περιμένουν από εκείνη να τους καταλάβει και να τους βοηθήσει.

«Όλοι έχουμε δικαίωμα να θυμώνουμε, να παραπονιόμαστε, να χάνουμε τον έλεγχο έστω για μία φορά στη ζωή μας. Είμαστε άνθρωποι και όχι ρομπότ.»

Απόψε στις 23:00 η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου) ακούει τον Σάκη και τη Δώρα να εξιστορούν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τα βιώματά τους και να περιμένουν από εκείνη να τους καταλάβει και να τους βοηθήσει.

 

Ο Σάκης ο Μόρτης (Αλέκος Συσσοβίτης), παιδί ακόμη, περιπλανιέται στους δρόμους και αγωνίζεται για να βρει τροφή, να βρει μέρος να κοιμηθεί, να επιβιώσει. Στην αναζήτησή του συναντά έναν συνοδοιπόρο, έναν "αδερφό" που δεν είχε ποτέ. Μπορεί το «σκοτάδι να είναι τρομακτικό» αλλά δεν είναι μόνος του πια.

Η Δώρα (Δέσποινα Γιαννοπούλου) είναι ακόμη θυμωμένη με τη μητέρα της που της έκρυψε την αλήθεια, αλλά κυρίως με τον εαυτό της. Θυμωμένη που έκανε τη μητέρα της «πρωταγωνίστρια της δικής της ζωής» αλλά και θυμωμένη που της μίλησε με άσχημο τρόπο λίγο πριν πεθάνει.

«Ορφανά»

Η Δώρα εξιστορεί στη Γιατρό όσα μεσολάβησαν από το προηγούμενο ραντεβού της. Προσπαθεί να διαχειριστεί τον θάνατο της μητέρας της, ενώ στη ζωή της ζητάει να μπει μια γυναίκα από το παρελθόν, η Μάρθα. Ο Σάκης φτάνει στο γραφείο πιο κεφάτος, φέρνοντας μαζί του και το μπαγλαμαδάκι του. Όταν όμως θυμάται την περίοδο που ήταν ένα μικρό, άστεγο παιδάκι, που προσπαθούσε να επιβιώσει στον δρόμο, η σκέψη του ξαφνικά σκοτεινιάζει…

Δείτε εδώ το τρέλερ

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης ο Μόρτης), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα Γεωργίου), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ)

 

Συμμετέχουν: Αναστασία Σκοπελίτη, Ηλιάννα Μπουζάνη, Μαρία Χαροκοπάκη, Σοφία Μανωλιδάκη, Μαίρη Κόλλα, Γεράσιμος Ελ Σερίφ, Μίνα Σεφέκου, Σταυρούλα Πατσάκη, Παναγιώτης Γουρζουλίδης, Γιώργος Δρίβας, Μανώλης Γκίνης, Αουλόνα Λούπα, Γιώργος Πετρόπουλος, Βασίλης Τέγος, Κλεάνθης Πατσιούρας, Αχιλλέας Μπελέρης

 

 

«στΟργή»

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 23:00

Στο ΣΙΓΜΑ

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!