TV BITS

Πρωινό Μας: Ο Μουτσινάς έκανε δύο... εισβολές στην εκπομπή της Σκορδά

Από τη στιγμή που η Φαίη Σκορδά μετακόμισε στο ίδιο κανάλι με το Νίκο Μουτσινά, έχουμε δει πολλές φορές τους δυο παρουσιαστές να κάνουν... επισκέψεις ο ένας στην εκπομπή του άλλου και σήμερα η παρουσία του Νίκου στην εκπομπή της Φαίης είχε μεγάλη διάρκεια.

Ο Νίκος εισέβαλλε στο πλατό νωρίς το πρωί με χαλαρή διάθεση και έριξε πολλές χιουμοριστικές αλλά φαρμακερές ατάκες για μέλη του πάνελ της Σκορδά, όπως η Γραμμέλη, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει διαρκώς τις προτάσεις της Φαίης να κάνουν μαζί εκπομπή.


Στην πορεία έφυγε και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με άλλο outfit ως επίσημος καλεσμένος! Τότε μίλησε μεταξύ άλλων για τις προτεραιότητες που έχει στη ζωή του αυτή την περίοδο, αλλά και για τα τηλεοπτικά του σχέδια.

«Η προτεραιότητά μου είμαι πλέον εγώ. Εγώ είμαι καλά όταν κάνω πράγματα για τα οποία δεν ντρέπομαι, πράγματα για τα οποία δεν στενοχωριέμαι, πράγματα τα οποία με γεμίζουν», τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς και αποκάλυψε για το Καλό Μεσημεράκι:

«Δεν έχω σκεφτεί τι θέλω να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό. Δηλαδή, το κάθε μέρα θα ήθελα να το σταματήσω, είμαι εντάξει από το καθημερινό δώσιμο. Τώρα θέλω λίγο να μαζέψω.

Με την κορώνα δώσαμε πολλή ενέργεια. Το είχα πολύ στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι σπίτι και θέλει να του ανεβάσουμε την ενέργεια.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει ο κύκλος αυτός άνετα, αυτό νιώθω και ο κόσμος μπορεί. Το κάθε μέρα δεν κάνει στο τέλος καλό. Θα ήθελα ο καθένας να πάρει λίγο τον χρόνο του. Και ο κόσμος από εμένα και εγώ από την τηλεόραση».

Δείτε εδώ αποσπάσματα από τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!