TV BITS

The Voice: Τρελάθηκε η Παπαρίζου όταν είδε το τατουάζ ενός Κύπριου γιατρού

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε στην Έλενα Παπαρίζου, ένας διαγωνιζόμενος με καταγωγή από την Κύπρο, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή του The Voice στις Blind Auditions.

Ο λόγος για τον Μάριο Πετρίδη από τη Λάρνακα που εδώ και ένα χρόνο ζει και εργάζεται ως γενικός γιατρός στην Αθήνα.


Ο ίδιος στο εισαγωγικό βίντεο είπε πως ο πατέρας του έχει μια σπάνια νόσο και πως ίσως αυτό αποτέλεσε το έναυσμα για να αποφασίσει να ασχοληθεί ο ίδιος με την ιατρική, ενώ σχολίασε πως η μουσική τον βοήθησε να αντιμετωπίζει αυτή τη δύσκολη κατάσταση και ειδικά ένα τραγούδι ενός εκ των coaches του The Voice που είχε κάποτε ακούσει τυχαία στην τηλεόραση.


Έτσι πριν ανέβει στη σκηνή είχε πει πως έχει τεράστια αδυναμία σε έναν εκ των τεσσάρων coaches.

O Μάριος επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία «Ρούχο δανεικό» σε στίχους Ηρούς Τριγώνη και μουσική Γιώργου Θεοφάνους προκειμένου να «γυρίσει» τις καρέκλες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς η ερμηνεία του δεν έπεισε κανένα coach.

O ίδιος όμως μέσως μετά την εμφάνιση του, και παρά την αποτυχία του, φρόντισε να αποκαλύψει σε ποιον coach έχει μεγάλη αδυναμία και αυτή είναι η Έλενα Παπαρίζου!

«Θέλω να πω κάτι γιατί θα το ξεχάσω από το τρακ μου! Την επιλογή μου, αν γυρνούσατε και είχα την ευχέρεια να διαλέξω, την είχα άσσο στο μανίκι μου ή μάλλον… τατουάζ στο μανίκι μου μιας και είμαι χρόνια φαν» ανέφερε χαρακτηριστικά για να αποκαλύψει το αριστερό του μπράτσο στο οποίο είχε κάνει τατουάζ την Ελληνίδα ποπ σταρ. Κάτι που προφανώς την ενθουσίασε και έτρεξε να τον συναντήσει στη σκηνή.

Δείτε βίντεο με την αντίδραση της Έλενας όταν είδε το τατουάζ

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!