TV BITS

Άγρια Γη: Η Όλγα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σήμερα Τρίτη 15/11 στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς Άγρια Γη, που θα προβληθεί στις 19:00 στο ΣΙΓΜΑ θα δούμε την πρωταγωνίστρια να αποφασίζει να κάνει μια σημαντική συνάντηση με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ), μετά την εξαφάνιση της μητέρας του από το ίδρυμα, είναι απαρηγόρητος και θυμωμένος με τον Μιχάλη (Κ. Φαλελάκης).

Η Όλγα (Ζ. Δούκα) αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Στάμου (Δ. Μαυρόπουλος), η συνάντηση αυτή όμως εξελίσσεται απρόβλεπτα και ο Άρης παραξενεύεται από τη συμπεριφορά της. Η Άννα (Ν. Βραχάτη) παροτρύνει τον Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος) να αναλάβει την υπεράσπιση του Νίκου (Φ. Μακρής) κι εκείνος δέχεται, αγνοώντας ότι θα στραφεί κατά της μητέρας του, ενώ ο Γρηγόρης (Ν. Αρβανίτης) αντιμετωπίζει ηθικό δίλημμα αν θα καταθέσει κατά της Όλγας στην υπόθεση του Νίκου.

Ο Στέφανος (Π.Σκαρμέας) προβληματίζεται για το πού μπορεί να έχει μεταφερθεί η Μυρτώ (Μ. Ζορμπά), ενώ ο Βαγγέλης (Α. Δαβιλάς) αναρωτιέται γιατί οι γονείς του τσακώνονται. Η Ρόζα (Λ. Ματσάγγου), μετά από μια συζήτηση με τον Αντώνη (Χ. Στυλιανού), ζητάει εξηγήσεις από τον Λουκά (Ν. Βασιλειάδης). Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) και ο Άρης μοιράζονται μια στιγμή, που τους φέρνει πιο κοντά.

Δείτε εδώ ένα sneka preview από το σημερινό επεισόδιο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!