TV BITS

Μάθαμε πότε θα κάνει τελικά πρεμιέρα το Survivor All Star

Μία μεγάλη αποκάλυψη για το «Survivor All Star» έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το «Πρωινό μας». Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ακούγονται διάφορες φήμες σχετικά με την ημερομηνία της πρεμιέρας του reality επιβίωσης κι αν αυτή θα πραγματοποιηθεί πριν ή μετά από τα Χριστούγεννα, η αλήθεια όμως είναι μία.

Το πολυαναμενόμενο «Survivor All Star» θα βγει στον αέρα στις 8 Ιανουάριου, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ. Το πρώτο επεισόδιο θα είναι μεγάλο σε διάρκεια και απολαυστικό, καθώς οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν τους παίκτες που θα συμμετάσχουν ενώ θα παρακολουθήσουν και τη μετάβασή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Να σημειωθεί πως όσοι παίκτες πρόκειται να βρίσκονται στο «Survivor All Star» έχουν ήδη υπογράψει και ο φάκελος με τις συμμετοχές έχει κλείσει. Σε πρώτο στάδιο θα μπουν στο παιχνίδι 24 παίκτες ενώ κατά τη διάρκεια του reality θα προστεθούν κι άλλα πρόσωπα, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Ωστόσο, ενδέχεται όλοι οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο «Survivor All Star» να ταξιδέψουν εξ’αρχής στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μην υπάρξουν διαρροές σχετικά με τις προσθήκες παικτών στις δύο ομάδες.

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!