TV BITS

Οι Φαίη Σκορδά και Ιωάννα Σουλιώτη έλυσαν σήμερα μια παρεξήγηση

Μια μεγάλη παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και την Ιωάννα Σουλιώτη με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει η Ιωάννα μετά από τηλεοπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Φαίη. Σήμερα όμως λύθηκε η παρεξήγηση.

Τί συνέβη
Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Σουλιώτη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Μας και ρωτήθηκε και για το GNTM. 
Η ίδια η Ιωάννα λίγες μέρες αργότερα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Εγώ" αναφέρθηκε σε αυτή τη συνέντευξη λέγοντας τα ακόλουθα: «Αυτή η συνέντευξη με πήγε σχεδόν έναν αιώνα πίσω! Κυριολεκτικά, είχα να δω τέτοια δημοσιογραφία από τα τέλη του 20ου αιώνα. Η συνέντευξη που μου ζητήθηκε δεν αφορούσε το GNTM, φυσικά μέσα στη ροή των ερωτήσεων θα υπήρχαν και θέματα της επικαιρότητας, αλλά συμφώνησα με την αρχισυνταξία της εκπομπής για μια προσωπική συνέντευξη – πορτρέτο. Τελικά προβλήθηκε μια απάντηση που είχαν πετσοκόψει – «φτιάξει» κιόλας στο μοντάζ για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα πω μόνο πως ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Φυσικά και δεν έχω κανένα παράπονο από το GNTM, έχω όκμως τα νεύρα μου, και πολλά μάλιστα με τους συντελεστές και εντέλει με την εκπομπή της Φαίης για τον τρόπο που προέβαλαν, παρουσίασαν και χειρίστηκαν μια προσωπική συνέντευξη – πορτρέτο. Αυτή είναι η τηλεόραση που απεχθάνομαι, που σιχαίνομαι. Στεναχωρήθηκα, εκνευρίστηκα και προβληματίστηκα πρέπει να σου πω. Μετά από τόσα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και εμπειρίας περίμενα να δω τη Φαίη Σκορδά, όπως έχει εξελιχθεί και όχι όπως ξεκινούσε. Για μένα η πορεία της μέχρι τώρα μόνο ανοδική ήταν και την εκτιμώ και την πιστεύω.»

Οφείλει όμως και ειδικά σε αυτή την μεταβατική περίοδο της καριέρας της να προσέχει τους συνεργάτες της και πως αυτοί διαχειρίζονται το όνομα της και την εκπομπή της. Θα σου πω μόνο πως μετά από αυτή την συνέντευξη, για την οποία αρνήθηκα άλλες δύο και πολύ λυπάμαι για αυτό, σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω τις μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις.»

 

Πως λύθηκε η παρεξήγηση

Σήμερα Δευτέρα 7/11 η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής της την Ιωάννα Σουλιώτη και οι δυο τους θέλησαν να βάλουν τέλος στο θέμα που είχε δημιουργηθεί μετά τις... καταγγελίας της Ιωάννας για μοντάζ και διαστρέβλωση των δηλώσεών της.

Η Φαίη Σκορδά την καλωσόρισε κι εκείνη είπε αρχικά: «Ευχαριστώ πολύ που με κάλεσες live στην εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Με τρόμαξες όταν είδα κλήση 12 η ώρα τη νύχτα αλλά αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπό σου και το γεγονός ότι είσαι ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές και φάνηκε αμέσως γιατί με το που είδες το παράπονό μου με πήρες τηλέφωνο».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Πραγματικά το παίρνω πάνω μου. Άσχετα με ό,τι έγινε με τη συγκεκριμένη συνέντευξη  και με το απόσπασμα. Ένιωσα εκείνη την ώρα ότι κάποιον φέραμε σε δύσκολη θέση και δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!