TV BITS

The Voice: Είδαμε μια... επική μάχη Ρουβά - Αργυρού [βίντεο]

Καθώς συνεχίζονται οι Blind Auditions οι coaches επιστρατεύουν κάθε... μέσο για να πείσουν τους παίκτες να πάνε στην ομάδα τους και χθες είδαμε μια επική μάχη ανάμεσα στους Ρουβά και Αργυρό, όπου επιστρατεύτηκε ακόμα και η μαμά της νεαρής διαγωνιζόμενης για να... δώσει λύση.

Η παίκτρια, για την οποία έδωσαν... μάχη οι Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός, είναι η Νένσυ, η οποία κατάγεται από την Αλβανία, ήρθε στην Ελλάδα στα έξι της, επέστρεψε όμως στη χώρα της και εδώ και έξι μήνες είναι πάλι στην Ελλάδα και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο Voice!


Η Νένσυ Βλαζερία ερμήνευσε το No Time To Die και οι Σάκης και Κωνσταντίνος τη διεκδίκησαν στις ομάδες τους με... μανία. (δείτε εδώ την ερμηνεία της)

Όλα ξακίνησνα όταν η Νένσυ είπε πως είναι θαυμάστρια του Αργυρού, τότε ο Σάκης για να πείσει τη νεαρή παίκτρια πήρε τηλέφωνο τη μαμά της που ήταν... Ρουβίτσα!

Μόλις, ο Σάκης τηλεφώνησε στη μαμά της κοπέλας ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε «αν πάρεις τηλέφωνο, το έχετε στήσει το έργο! Το στήσατε! Είναι στημένος ο αγώνας…»!

Όση ώρα οι δυο καλλιτέχνες μιλούσαν με τη μαμά της παίκτριας, η Έλενα Παπαρίζου είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια!

Τελικά, η παίκτρια πήγε με την ομάδα του... Κωνσταντίνου Αργυρού!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!