TV BITS

Πρωινό Μου: Η Γιάννα Τερζή μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα υγείας που είχε

Η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή εμφανίστηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας και για πρώτη φορά μίλησε στη Φαίη Σκορδά, για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και το χειρουργείο που έκανε στο εξωτερικό.

«Μετά την πανδημία είχα ένα σοβαρό θέμα υγείας. Έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και δυστυχώς να απέχω από τη μουσική. Έφυγα στη Γερμανία για έναν μήνα γιατί εκεί ήταν ο γιατρός που έπρεπε να βρω. Ήταν ένα μεγάλο χειρουργείο και είχε και μεγάλη αποκατάσταση μετά το χειρουργείο. Το χειρουργείο πήγε καλά αλλά το δύσκολο ήταν η αποκατάσταση μετά.

Το βίωσα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Στην αρχή ήμουν μόνο με τον αδελφό μου, γιατί δεν γινόταν να είναι κοντά όλη η οικογένειά μου. Μετά ήταν πιο εύκολο. Το αφήνουμε στο παρελθόν. Όλα καλά», αποκάλυψε η Γιάννα Τερζή.

«Ήξερα κάτι, αλλά δεν ήξερα τη σοβαρότητά του. Όπως και να έχει ανήκει στο παρελθόν», σχολίασε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια.

«Για εμένα τώρα ξεκινά μια δεύτερη ζωή» είπε η τραγουδίστρια που είδε ένα κομμάτι της να γίνεται viral  και να δηλώνει πως είναι καλά και στην προσωπική ζωή της.

Δείτε εδώ ένα βίντεο με ένα απόσπασμα από όσα είπε η Γιάννα Τερζή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!