TV BITS

Love Island: Απαρηγόρητη η Αναστασία με το recoupling

Τα πάνω κάτω έφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Love Island όταν και ανακάτεψε την τράπουλα των ζευγαριών λίγο πριν τον τελικό του ριάλιτι της αγάπης.

 Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής, μάλιστα, παρακολουθήσαμε τις αντιδράσεις των παικτών με την Αναστασία να μην μπορεί με τίποτα να χωνέψει τον «χωρισμό» από τον Γιώργο.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα αλλά και την Κατερίνα, η γοητευτική διαγωνιζόμενη του Love Island εξομολογήθηκε πως » δεν είναι ότι με ενοχλεί που έχουμε αλλάξει ζευγάρια ή δεν εμπιστεύομαι εκείνον ή την Κλαούντια ή τον Αργύρη. Δεν με απασχολεί ότι είμαι με άλλο ζευγάρι. Απλά αυτή τη στιγμή μου έχουν δώσει την πιο δύσκολη δοκιμασία. Το να μην μπορώ να τον αγγίξω, να τον φιλήσω και να μην μπορώ να περάσω χρόνο μαζί του».

«Γύρισα και του είπα ότι νιώθω πως δεν με καταλαβαίνει. Μια περίοδο έλεγα ότι ο μοναδικός λόγος που κάθομαι εδώ πέρα και με ηρεςμεί είναι ο Γιώργος. Επειδή τώρα τελευταία τα βρήκαμε κιόλας και με έκανε να γελάω, δεν ξέρω, μου άρεσε πολύ όλο αυτό. Τώρα θα τον βλέπω και απλά θα μιλάμε γιατί έτσι είναι οι κανόνες του Love Island» πρόσθεσε, εμφανώς στεναχωρημένη, η Αναστασία.

«Νιώθω ότι μου πήραν το στήριγμα μου. Αλλά εντάξει, θα τα καταφέρουμε» τόνισε ακόμα η παίκτρια στην κάμερα του ριάλιτι της αγάπης 

Χθες είδαμε τα νέα ζευγάρια να παίζουν ένα νέο παιχνίδι και να απολαμβάνοθν ρομαντικά ραντεβού στην εξωτική Τενερίφη

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!