TV BITS

Είδαμε τη Φαίη Σκορδά ατημέλητη να την κυνηγά ο Μουτσινάς στο πλατό

Απολαυστικές στιγμές γέλιου σκόρπισαν χθες στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι οι Νίκος Μουτσινάς και Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Πρωινό Μας" βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, αλλά όχι ως επίσημη καλεσμένη.


Η ίδια, απλά κάθονταν στο κοινό και εντελώς ατημέλητη και ντυμένη απλά με ένα t shirt, jean και μπότες, παρακολουθούσε τον Μουτσινά, ο οποίος όμως κάποια στιγμή, άρχισε να... κυνηγά τη Φαίη στο πλατό.
 

Αφορμή στάθηκε ο Πέτρος Πυλαρινός που πήγε καλεσμένος χθες στο «Πρωινό μας» και η Φαίη Σκορδά ζήτησε τον Σταύρο από τους Alcatrash να πάει στην εκπομπή. Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε στη στήλη της εκπομπής «Χρυσή τηλεόραση» με τη Φαίη Σκορδά να το παρακολουθεί στα backstage. Τότε ήταν που ο Νίκος Μουτσινάς άρχισε να την κυνηγάει.

«Στο καμαρίνι ήμουν και έτρωγα κάτι πίτσες. Έβγαλα βλεφαρίδες, έβγαλα τρέσες, που με βγάζεις έτσι;», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά, με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά με χιούμορ: «Θυμάστε πως ήταν στον ΑΝΤ1; Δείτε τώρα πώς είναι στον ΣΚΑΙ». 

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά ζήτησε από τον Νίκο Μουτσινά να τραγουδήσουν μαζί στον αέρα της εκπομπής το τραγούδι «Μίλα μου».

Δείτε εδώ το συγκεκριμένο απόσπασμα

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!