TV BITS

Γλυκάνισος: Η Ραζάν αισθάνεται προδομένη από τον Στρατή [τρέιλερ]

Σήμερα Δευτέρα 24/20 στις 18:15 στο ΣΙΓΜΑ η σειρά Γλυκάνισος επιστρέφει με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο, όπου η Ραζάν θα πει στο Στρατή να επιστρέψει στη ζωή του.

Η εγκυμοσύνη της Ελεάνας (Ε. Δημητροπούλου) πέφτει σαν βόμβα στο αρχοντικό Δεμίρη, ενώ ο Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) συναντιέται με τον Ιμάμη που θα τελέσει τον γάμο του με την Ραζάν (Ε. Πιερίδου).

Παράλληλα, ο Άγγελος (Β. Αθανασόπουλος) θυμάται ότι η Φάζια (Ρ. Σαουίς) του είχε πει ότι τελευταία φορά είχε δει τον Αμπντούλ -τον προστατευόμενό του πρόσφυγα- εκτός πόλης, σε έναν ελαιώνα.

Μεγάλη απογοήτευση θα βρει τον Μιχάλη (Ν. Κασάπης) όταν πάει να αγοράσει ψάρια και ο ιχθυοπώλης τον ενημερώνει ότι τα καλύτερα, τα έχει κρατήσει για την ταβέρνα της «ξένης».

Την ίδια ώρα, ο Άγγελος πηγαίνει στον ελαιώνα με τη Μαργαρίτα (Θ. Βοσταντζόγλου) και βρίσκουν ένα παράπηγμα με τριπλά λουκέτα και κάμερα ασφαλείας. Κι ενώ ο Νικήτας (Φ. Καράλης) βρίσκεται έξω από το σπίτι της Ανθής (Α. Ιωαννίδου), τύφλα στο μεθύσι, θα βρεθεί μπροστά του ο οργισμένος Μενέλαος (Κ. Αποστολάκης).

 

Η Ερμιόνη (Τ. Τρύπη) μάταια προσπαθεί να συνετίσει τον Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου) για να μην χωρίσει. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Χρυσάνθη (Α. Αλεξοπούλου), έξαλλη για τον λίγο κόσμο στην ταβέρνα της, ψάχνει στο κινητό της τη φωτογραφία του Στρατή και της Ραζάν, για να τη χρησιμοποιήσει εναντίον τους. Η φωτογραφία όμως δεν υπάρχει πια.

Δείτε εδώ ένα sneakpreview από το σημερινό επεισόδιο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!