TV BITS

The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός "έφαγε" block και έγινε... έξαλλος [βίντεο]

Ο coach του The Voice Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει στην ομάδα του μια 19χρονη διαγωνιζόμενη που ενθουσίασε τους πάντες με τη φωνή της, αφού κάποιος τον είχε "μπλοκάρει" και σηκώθηκε εκνευρισμένος λέγοντας στους άλλους coaches: «αρχίσατε τα περσινά»;

Το σκηνικό συνέβη, όταν η 19χρονη φοιτήτρια στατιστικής Εύη Κοκόλη, ερμήνευσε το "Rise Up" και έκανε και τους 4 coaches να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν τις καρέκλες τους, με τον Πάνο Μουζουράκη να πατά πρώτος το κουμπί.


Δείτε εδώ την ερμηνεία της.


Ωστόσο, ο Αργυρός ανακάλυψε πως κάποιος του είχε κάνει block.


Αυτός που τον είχε μπλοκάρει ήταν τελικά ο Πάνος, ο οποίος είπε πως κανονικά θα μπλόκαρε την Έλενα, αλλά επειδή ήδη της έχει κάνει ένα μπλοκ δεν ήθελε να χαλάσει τις σχέσεις τους και μάλιστα η Παπαρίζου έβγαλε το τακούνι της και τον... απείλησε όταν άκουσε πως σκόπευε να την μπλοκάρει.


Ο Αργυρός αρχικά πήγε και κάθισε στη θέση του Πάνου και άρχισε να βγάζει... selfies όσο οι άλλοι coaches διεκδικούσαν την Εύη στην ομάδα τους.


Πάντως ο Πάνος δεν κατάφερε τελικά να πάρει την Εύη στην ομάδα του, αφού η 19χρονη από την Αθήνα επέλεξε τον Σάκη Ρουβά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!