TV BITS

The Voice: Η Παπαρίζου "έφαγε" block και έκανε... επίθεση στον Μουζουράκη

Το βράδυ της Κυριακής 2/10 έγινε η λαμπερή πρεμιέρα της νέας σεζόν του The Voice of Greece στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και με το που ξεκίνησαν οι blind auditions ξεκίνησαν και τα blocks ανάμεσα στους 4 coaches και ήδη από το πρώτο block έγινε χαμός.

Όλα ξεκίνησαν όταν στη σκηνή του The Voice ανέβηκε η 23χρονη Μάρω Μαγγανιάρη από την Αθήνα που ερμήνευσε με υπέροχο τρόπο το 

«(You Make Me Feel Like) A Natural Woman» κάνοντας και τους 4 coaches να πατήσουν το κόκκινο κουμπί και να γυρίσουν τις καρέκλες τους.


Δείτε εδώ το βίντεο με την ερμηνεία της Μάρως


Μόνο που η Έλενα Παπαρίζου διαπίστωσε πως ένας από τους τρεις coaches την είχε μπλοκάρει και την είχε αφήσει εκτός διεκδίκησης.

Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πάνο Μουζουράκη όπως «έδειχναν» και τα περισσότερα στοιχεία. Για αυτό και η Έλενα Παπαρίζου όρμησε στο παντελόνι του, για να του βγάλει την ζώνη και να προσπαθήσει να τον απειλήσει προκειμένου να της πει την αλήθεια.

«Βρε βγάλε το εδώ πέρα! Θα γίνει χαμούλης! Βάλε τα χέρια σου εδώ πάνω να δω με ποιο χέρι και ποιο δάχτυλο πάτησες του κουμπί» αναφώνησε η Έλενα παπαρίζου με άγριες διαθέσεις προς τον συνάδελφο της και coach του The Voice. Όπως έδειξε άλλωστε το απόσπασμα, ο Πάνος Μουζουράκης πράγματι είχε «μπλοκάρει» την Έλενα Παπαρίζου!

Δείτε εδώ το βίντεο με την... έρευνα της Έλενας

 

Και στην πορεία είδαμε τον Σάκη Ρουβά να... εξαφανίζει με... υπεδυνάμεις τον Μουζουράκη!

Δείτε εδώ το βίντεο με τον Ρουβά να τραγουδά το "Ξανά".

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!